Doseringsvægte fra Danvægt A/S

Danvægt producerer og servicerer vægte og integrerede vejesystemer til landbrug, korn- og foderstof, miljøselskaber, industri- og transportvirksomheder.

Doseringsvægte fra Danvægt A/S er unikke automatiske modulvægte med høj præcision til høje kundekrav i procesindustrien. Konstruktionsopbygningen af modulerne sikrer en kompakt forsendelse. 

Vægtene leveres som en robust single vægtenhed forberedt for en transportør eller med en integreret transportør. Vægtsystemet leveres også med efterbeholder. Herved opnås stor kapacitet, da der vejes i vægten og tømmes fra efterbeholderen samtidigt. To eller flere vægtenheder kan også opbygges over en fælles efterbeholder. Kan kombineres med doseringsspjæld / gællespjæld og / eller doseringssnegle, vægtenhed og indikator (tom- og fuldmelder, omrører, m.m.)

Find leverandører af digitalvægte her

Et alternativ til den traditionelle doseringsvægt er ILIW vægte, som er doseringsvægte baseret på “Loss in weight”-princippet. Her foregår doseringen direkte fra vægtene til det efterfølgende transportudstyr. Med ILIW vægtene opnås meget høje doseringskapaciteter i et anlæg uden væsentlig merinvestering i løsningen. 

Find vores doseringsvægte her

Danvægt A/S's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookie-indstillinger