Centrifugalpumper fra Lyma

Lyma tilbyder robuste pumper, der fungerer fremragende til at pumpe ætsende og slibende væsker i procesindustrien.

Centrifugalpumper er opdelt i vandrette og lodrette pumper såvel som en-trins eller flertrins centrifugalpumper. Centrifugalpumper er en stor pumpegruppe, der fås i mange forskellige designs og modeller. Lyma tilbyder robuste pumper, der fungerer fremragende til at pumpe ætsende og slibende væsker i procesindustrien.

Centrifugalpumper er kendetegnet ved pumpehjul

Centrifugalpumper er karakteriseret ved deres konstruktion af et eller flere løbehjul, der roterer i et pumpehus. Så længe væsken er i kontakt med vingerne på pumpehjulet, accelererer væsken og øger sin kinetiske energi. Når væsken når skallen eller diffusoren på pumpehuset, omdannes hastigheden til tryk. Afhængig af modellen kan centrifugalpumper bruges til pumpning af ætsende væsker såsom:

  • saltsyre
  • jernchlorid
  • kalkmælk
  • svovlsyre
  • Lodrette centrifugalpumper, der kan køres tørre

Vi tilbyder også lodrette centrifugalpumper, der kan køres tørre, i modsætning til vådlagrede pumper. Lymas lodrette centrifugalpumper leveres i faste længder eller med variabel længde på sugerøret.

Tætningsløse pumper? se her

Vandrette centrifugalpumper, der kan håndtere ætsende væsker

Lymas vandrette centrifugalpumper leveres som direkte tilsluttede pumper eller med en fri akselende. Pumperne er specielt udviklet til at håndtere syrer, opløsningsmidler og andre ætsende væsker.

Flertrinspumper er centrifugalpumper med flere pumpehjul

Flertrinspumper kaldes centrifugalpumper, der er udstyret med mere end et pumpehjul. Løbehjulene er forbundet, så udgangstrykket i det første hjuls trykforbindelse er lige så stort som det andet hjuls sugeforbindelse.

Hos Lyma finder du en bred vifte af pumper til ætsende væsker

Vi i Lyma tilbyder en bred vifte af centrifugalpumper beregnet til hårde væsker såsom syrer, baser, opløsningsmidler og forurenede væsker. I flere årtier har Lyma arbejdet med den komplette strøm til ekstreme industrielle applikationer. Vores brede sortiment sammen med vores dybe viden gør os til en pålidelig leverandør at stole på. Mange forskellige pumpetyper og materialealternativer betyder, at vi har en passende løsning til de fleste ætsende og / eller slibende anvendelser.

Lyma Kemiteknik AB's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookie-indstillinger