LINAK – En kompakt aktuator med endnu flere tilpasningsmuligheder

Vi har mindsket lydniveauet betydeligt i LA33 takket være en ny lydsvag gearfunktion

Understøtter applikationer, der kræver kundetilpassede interfaces, hurtigere eller lydløs drift.

En af vores bedst sælgende produkter – LA33 aktuatoren – er en aktuator i mellem størrelsen, der forener kompakt design med høj ydeevne i en løsning, der er utrolig velegnet til brug i industrielle miljøer. Og med vores nye funktioner kan den tilpasses endnu bedre til krævende applikationer:

Lavt lydniveau til gavn for arbejdsmiljøet

Vi har mindsket lydniveauet betydeligt i LA33 takket være en ny lydsvag gearfunktion. Funktionen sørger for, at lyden bliver lav og behagelig, og at aktuatoren er næsten ikke bemærkes i drift – hvilket gør den velegnet til miljøer og applikationer, hvor et lavt lydniveau er vigtigt, f.eks. i lagerbygninger, på lystbåde og i biler – kort sagt i alle miljøer, hvor LA33 anvendes side om side med mennesker.

Øget hastighed

Vi har tilføjet en ny gearfunktion, der gør LA33-serien ekstra hurtig, og dermed aktuatoren utrolig velegnet til applikationer, hvor høj hastighed er afgørende – således at døre, luger, udgange eller ventiler kan åbnes, lukkes og justeres langt hurtigere.

Ved at køre din LA33 med op til 70 mm/s kan du øge din effektivitet.

Nyt interface til fuld kontrol

Vi har videreudviklet LA33 aktuatoren med LINAK I/O™ interface, der giver mulighed for fuld tilpasning af din lineære bevægelse.

De omfattende funktioner i I/O giver dig fleksibiliteten til at konfigurere og teste dine softwareindstillinger om og om igen – uden at skulle anskaffe en ny prototype hver gang. Med I/O kan du udvikle intelligente aktuatorløsninger med skræddersyet præcision, forbedret diagnostik og driftssikkerhed.

LÆS også: LINAK – DPI betjening vinder Red Dot Design Award for produktdesign
LINAK Danmark A/S's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookie-indstillinger