Udendørs skraldespande hos Carbi

En udendørs skraldespand, med for spinkel pladetykkelse, kan nemt blive bulet ved brug på offentlige pladser. Det koster mere på den lange bane at skifte ud istedet for at vælge den korrekte skraldespand fra starten.

Inden for udendørs skraldespande / affaldsbeholdere, har vi opdelt vores produktsortiment i 3 kategorier. Vælg den kategori der passer dig herunder: Et bredt sortiment af affaldsspande. 

Leverandører af læskure

De vigtigste kriterier ved valg af udendørs skraldespande. Bredt sortiment der er udvalgt nøje og produceret af carbi. Vi har følgende kriterier for de produkter vi sælger i forhold til vores udendørs affaldsspande og affaldssystemer:

Godstykkelse
En udendørs skraldespand, med for spinkel pladetykkelse, kan nemt blive bulet ved brug på offentlige pladser. Det koster mere på den lange bane at skifte ud istedet for at vælge den korrekte skraldespand fra starten.

Korrosionsklasse
Klasse 3 eller derover for at undgå rust og tæring. Vejrlig og i særdeleshed saltning, er hård kost for offentlig affaldssorteringsbeholdere og skraldespande. Sokkel på Bica udendørsbeholdere er udført i rustfrit stål og derudover behandlet effektivt mod korrosion.

Design & Funktionalitet
Det skal være intuitivt og logisk at komme af med sit affald. En udendørs skraldespand må ikke skæmme miljøet, men skal samtidigt være synlig. En fin balance vi har tanke på uanset hvilken Bica beholder du måtte vælge.

Det skal også være intuitivt for brugere at benytte de udendørs affaldsbeholdere.

Tilbehør
Fugle der tømmer affaldsbeholderen eller vinden der bærer affald rundt i området er ikke ønsket. Derfor kan du tilkøbe fugleklapper til flere modeller.

Det er alle kriterier vi har opstillet før udviklingen af Bica udendørs serien. Ring eller skriv hvis du har ønsker om tilpasninger af indkast, farve eller lign.

Vores udendørs skraldespand sortiment rummer nogle af markedets absolutte mest vejrbestandige og holdbare skraldespande. Bica serien, som vi selv udvikler er lavet i samarbejde med kunder og arkitekter. Det sikrer let tømning, forskellige volumen og et enkelt udtryk.

Hos Carbi finder du udendørs skraldespande til affaldssortering, som enkelt beholdere og til ophængning på stolpe. Alle vores modeller er forberedt til kunne fast monteres i fundament og er udviklet med henblik på den bedste brugeroplevelse og med minimal behov for vedligeholdelse.

LÆS også: Carbi – Derfor vælger virksomheder Bica affaldsløsninger
Carbi's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookie-indstillinger