Avery Nordic – Sæt etiketter på mad og drikke emballage

Avery Nordic – Sæt etiketter på mad og drikke emballage

Brug etiketter til din mad eller drikke emballage. Vi har mange forskellige størrelser og former. Vores helt nye produkt inden for denne kategori er sealing etiketten, som giver dig mulighed for at forsegle din fødevare emballage.

Vi har netop lanceret vores helt nye etiketter til produkt forsegling. Brug dem f.eks. til glas, krukker, flasker og bøtter. Har produkter været åbnet vil det kunne ses på den brudte etiket. Findes i flere forskellige størrelse. Find dem her

Ønsker du ikke selv at printe dine forseglings etiketter kan vi også printe dem for dig. Det eneste du skal gøre er at vælge form og materiale samt oprette eller uploade dit design i vores online design program. Find etiketterne her

Herunder finder du mere inspiration til brug af etiketter på fødevare emballage. Om det er til større produktion eller hjemme brug har vi hvad du skal bruge for at give et produkt prikken over i’et. Du kan f.eks. bruge vores etiketter til øl, vin, marmelade, honningproduktion m.m.

LÆS også: Antimikrobiel beskyttelsesfolie fra Avery
Avery Nordic's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookie-indstillinger