Lindab lancerer ny Vent Tools app – et praktisk værktøj til ventilationsbranchen

Lindab lancerer ny Vent Tools app – et praktisk værktøj til ventilationsbranchen

Vi er stolte over at præsentere den seneste udgave af Lindabs populære Vent Tools app. Den nye opdatering tager brugeroplevelsen til et nyt niveau og giver unikke værktøjer til at forenkle og strømline arbejdet i ventilationsbranchen.

Med den nye app styrker vi vores satsning på at tilbyde innovative og brugervenlige løsninger til vores kunder i ventilationsbranchen. Vi har lyttet til vores brugeres ønsker og har nu opdateret både interface og funktioner, hvilket vil gøre det endnu nemmere for vores brugere.

Valg af funktioner

  • Kanalberegning. Find den optimale kanalstørrelse, der er energieffektiv og nem at installere. Først vælger du kanalgeometrien. Derefter vælger du, hvad du vil beregne. Indsæt så dine værdier og resultatboksen og ”slideren” bliver herefter justeret i overensstemmelse hermed.
  • Beregning af forskydning. Geometrien omkring højde/side forskydning af rørstrenge med T-stykker og forskellige bøjninger kan beregnes for at afkorte rør korrekt.
  • Måling af luftmængde. Med denne funktion kan du beregne k-faktorer for luftarmaturer, kontrolventiler og flowmålere.

I en tid, hvor digitalisering er afgørende for succes, er Vent Tools et perfekt eksempel på Lindabs kontinuerlige investering i at levere innovative løsninger, der holder sig på forkant med branchens behov. Vi stræber altid efter at være en pålidelig og progressiv partner for vores kunder og vil fortsat tilbyde produkter og løsninger af høj kvalitet, der gør arbejdslivet lettere og mere effektivt i ventilationsbranchen.

For yderligere information og for at downloade den seneste opdatering af Vent Tools, besøg lindab.dk/venttools

LÆS også: Lindab – Certificeret brandbeskyttelse i ventilationssystemer
Lindab's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookie-indstillinger