LAPP – Den nye Powerpakke 5.0 er her – nu mere kraftfuld end nogensinde

LAPP – Den nye Powerpakke 5.0 er her – nu mere kraftfuld end nogensinde

Vi har fornøjelsen af, endelig, at præsentere en ny og opdateret udgave af vores populære katalog, Powerpakken. Kataloget indeholder vores produktsortiment af installationskabler og tilbehør. Her kan du nemt og overskueligt finde de produkter, der passer til dig. Køb hos os eller via landets førende el-grossister.

Version 5.0 indeholder en række interessante nyheder, såsom patenterede kabler til frekvensstyrede motorer, prisvenlige halogenfrie multiledere og innovative varmeindikatorer fra FLEXIMARK® til kabler og komponenter.

For at gøre det nemmere for dig, er der et forslag til en passende forskruning til hvert kabel. Vi har taget højde for kablets dimensioner, om det er skærmet eller varmebestandigt. Oftest er der flere forskruninger, der kan passe, men vi har valgt den, der passer bedst. Du sparer tid og ved, at du får produkter, der passer godt sammen!

Download Powerpakke 5.0 i dag og opdag vores brede udvalg. God fornøjelse!

LÆS også: LAPP – OpEdge-8D – en revolution inden for Operational Edge Computing
LAPP Danmark's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookie-indstillinger