SICK – IO-Link master samler og styrer sensorkommunikationen

SICK – IO-Link master samler og styrer sensorkommunikationen

Fremtidssikret kommunikation fra sensor til PLC / CLOUD

SICKs Sensor Integration Gateway SIG350 er en IO-Link-master, der samler og styrer sensorkommunikationen via 8 IO-Link-porte. SIG350 sikrer gennemgående integration og datatransmission uden tab fra sensor til både en PLC og en Cloudløsning parallelt. Den indbyggede webserver sikrer, at IO-Link-masteren og de tilkoblede sensorer konfigureres let og intuitivt – selv under igangværende drift.

Masteren arbejder med gængse industrielle protokoller PROFINET, EtherNet/IP og EtherCAT, hvor cloudløsninger udveksler data via IIoT-interfacene REST API, MQTT og OPC UA.

Innovative IO-Link porte sikre maksimal effektivitet og fleksibilitet

Med SIG350 kan man ganske enkelt spare ressourcer, plads og udgifter til installationen. Til hver af de 8 porte kan der tilsluttes IO-Link-enheder eller digitale standardsensorer. IO-Link-portene kan frit konfigureres som klasse A eller B, hvilket sikrer maksimal fleksibilitet.

Anvender man klasse-A-konfigurationen, er det muligt at tilslutte en ekstra digital sensor til pin 2.

Med klasse-B-konfigurationen kan man tilslutte energikrævende IO-Link-enheder med et strømbehov på op til 4 A. Dermed kan man styre komplekse systemer af sensorer, aktuatorer, ventiler eller motorer. Det er ikke nødvendigt at bestemme porttypen på forhånd, hvilket øger fleksibiliteten og sænker udgifterne, ved at holde sig til en model.

Er der behov for at håndtere flere digitale signaler end dem A eller B konfiguration på masteren tillader, er det altid muligt at tilføje en IO-Link slave så som SIG100.

Indbygget webserver sikrer optimal konfiguration

Den indbyggede webserver stiller mange informationer, diagnoser og konfigurationsmuligheder til rådighed. Desuden leverer webserveren de aktuelle live-data (f.eks. strøm-, spændings- og temperaturværdier) såvel som diagnoser.

Dual talk – parallel kommunikation

Nem og sømløs integration, i dag og i morgen: Med SIG350 kan sensordata uden videre tilføres til moderne industrielle netværk. Parallelt kan dataene dog også transmitteres til Cloud-anvendelser, via IIoT-interfaces REST API, MQTT eller OPC UA. Takket være Dual Talk kan man altid stille de rette data til rådighed præcist på det sted, hvor de skal bruges.

Robust konstruktion – højeste IO link hastighed

SIG350 er IP67 godkendt og kan håndtere temperatur fra -30C op til +70C. Samtidig med den kraftige konstruktion, kan SIG350 håndtere IO-Links hurtigste kommunikation via COM3.

LÆS også: SICK – MPB10 – Tilstandsovervågningssensor
SICK A/S's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookie-indstillinger