Højt kvalificeret dansk virksomhed bliver systempartner for KUKA

Danske AKEA Automation, der specialiserer sig i automationsløsninger og maskiner til metalbearbejdning, er ny systempartner for KUKA Nordic

Danske AKEA Automation, der specialiserer sig i automationsløsninger og maskiner til metalbearbejdning, er ny systempartner for KUKA Nordic. 

– Vi har en række spændende projekter foran os, hvor samarbejdet med KUKA kommer til at spille en afgørende rolle, siger Rasmus Balle, CEO i AKEA Automation.

Virksomheden – der blev grundlagt i begyndelsen af 1990’erne – arbejder med en række forskellige brancher. De leverer blandt andet nøglefærdigt produktionsudstyr til virksomheder inden for vindkraft, minedrift og bilindustrien. 

Nu har de indgået et systempartnerskab med KUKA, og ifølge CEO Rasmus Balle er det et valg, der føles velbegrundet. 

– For fire år siden, da vi begyndte med robotløsninger, var det helt nyt for os. Så kontaktede vi KUKA for at drage nytte af deres erfaring og viden. Vi har også været involveret i udviklingen af deres styresystem og føler, at det er en virksomhed, der virkelig lytter til sine kunders behov, siger han.

En anden grund til at ville samarbejde med KUKA har at gøre med deres tilstedeværelse i Danmark.

– Ud over at være et stærkt brand har de også meget kvalificerede medarbejdere her i landet, hvilket er en stor fordel for os.

Samarbejdet er også meget interessant for KUKA.
– AKEA Automation er en højt kvalificeret og velrenommeret virksomhed med omfattende viden og et godt omdømme inden for sit felt. Det er en fornøjelse for os at bringe dem tættere på os og vores produkter, siger Martin Bunk, Area Sales Manager Denmark hos KUKA Nordic.

AKEA Automation har 40 ansatte og al ekspertise in-house. Organisationen har både en service- og projektafdeling, og de fremstiller komponenter til automationsindustrien via datterselskabet BRIO Components. Virksomheden er ejet af fire partnere, hvoraf tre også har deres daglige gang i virksomheden.

KUKA Nordic AB
KUKA er et globalt automationsselskab med et salg på omkring 4 milliarder euro og omkring 15.000 medarbejdere. Som en af verdens førende leverandører af intelligente automatiseringsløsninger tilbyder KUKA deres kunder alt fra en enkelt kilde: fra robotter og celler til fuldt automatiserede systemer og arbejder indenfor markeder såsom bilindustrien, elektronik, generel industri, 
forbrugsvarer, e-handel/detailhandel and sundhedspleje. KUKA Group har hovedkontor i Augsburg.

LÆS også: Fleksibel produktion med KUKAs nye AMR’er
KUKA Nordic AB's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookie-indstillinger