Buhl & Bønsøe udvider produktsortimentet med Shockwatch

Buhl & Bønsøe udvider produktsortimentet med Shockwatch

Buhl & Bønsøe udvider sit produktsortiment med den innovative løsning, ShockWatch. Med denne nye tilføjelse til vores sortiment sætter vi nye standarder for overvågning af eventuelle stød, vibrationer og belastninger, som varer kan blive udsat for under transport.

ShockWatch, en ottekantet label, som monteres direkte på emballagen, giver en indikation til transportøren om, at emballagen kræver forsigtig håndtering. Det er vigtigt at bemærke, at ShockWatch-labelen er letlæselig for alle, og den indikerer tydeligt, om pakken er blevet håndteret korrekt eller ej under transport. Buhl & Bønsøe tilbyder ShockWatch i forskellige G-værdier, der angiver påvirkningen, og understreger derved vores engagement til at sikre nøjagtig overvågning i alle situationer.

Overvågning af stød under transport

ShockWatch afslører straks uhensigtsmæssig håndtering af emballage. Dette er især vigtigt for transport af følsomme eller kalibrerede produkter, hvor korrekt håndtering er afgørende for slutbrugeren. Hvis en pakke, der er mærket med en Shockwatch-label bliver uhensigtsmæssigt behandlet, vil Shockwatch straks reagere. Når indikatoren oplever stød, skifter den fra at være klar til en intens rød farve. Farveskiftet er bevis på, at emballagen har været udsat for stød eller forkert håndtering.

Nem integration  

Ved anvendelse af en SpotSee ShockWatch RFID er det næsten umuligt for genstande, der er beskadiget af stød, at komme gennem forsyningskæden. ShockWatch kan nemt integreres i dit nuværende RFID-program og er manipulationssikker. Derudover kræver ShockWatch ingen batterier eller ledninger.

RFID står for radiofrekvensidentifikation, hvilket er en teknologi, der bruger radiobølger til at overføre data mellem RFID-chip og læserenhed, som herefter lagrer informationen i en database. RFID er en effektiv metode til at spore og identificere forsendelser.

ShockWatch kan bruges på transport af møbler, byggematerialer, elektronik, sundhedspleje, robotter, hospitalsudstyr, autodele, hårde hvidevarer og meget mere.

Kontakt:
Emeli Gottrup Hansen
Ekstern Salgskonsulent 
egh@buhl-bonsoe.dk
Telefon 53 72 91 43

Om Buhl & Bønsøe
Buhl & Bønsøe A/S er specialiseret forhandler af måleudstyr inden for bl.a. temperatur-, fugt-, lufthastigheds-, og miljømåling. Foruden salg, service og kurser, tilbyder vi, i vores DANAK-akkrediterede laboratorium, kalibrering af alle fabrikater måleudstyr inden for fugt, temperatur, tryk, gasser, luftvolumen, OR-målinger mm. Desuden tilbyder vi udstyr og konsulenter til termisk validering og mapping af køle- og fryserum samt -skabe.

LÆS også: Buhl & Bønsøe – Tænd, mål og bliv informeret øjeblikkeligt
Buhl & Bønsøe A/S's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookie-indstillinger