LAPP Danmark – Forudsigelig vedligeholdelse med ETHERLINE® GUARD

LAPP Danmark – Forudsigelig vedligeholdelse med ETHERLINE® GUARD

Aldrig mere uforudset nedetid med Etherline Guard

Etherline Guard er en overvågningsenhed til datakabler, der gør vedligeholdelsen forudsigelig. Med Etherline Guard kan I fremadrettet undgå at være på bagkant, hvor I først foretager vedligeholdelsen, når komponenten eller maskinen er ufunktionsdygtig, samtidig med at I slipper for at skifte komponenter i bestemte intervaller “for en sikkerheds skyld”, så I undgår nedetid.

Takket være Industri 4.0 og digitalisering er der nu et mere effektivt alternativ til reaktiv eller forebyggende vedligeholdelse, nemlig såkaldt forudsigelig vedligeholdelse. Tanken bag dette er at udføre vedligeholdelsesindgreb afhængigt af den faktiske ydeevne af dine Etherline-kabler. Det er smart, nemt og økonomisk rentabelt.

Læs mere om mulighederne 

LÆS også: LAPP – Den nye Powerpakke 5.0 er her – nu mere kraftfuld end nogensinde
LAPP Danmark's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookie-indstillinger