Carmo og Forsstrom indgår samarbejde og lancerer opgraderet svejsemaskine

Carmo og Forsstrom indgår samarbejde og lancerer opgraderet svejsemaskine

Carmo og den svenske maskinproducent Forsstrom HF indleder samarbejde om udvikling og salg af højfrekvens (HF) svejsemaskiner. Første resultat af samarbejdet – en ny version af Carmos HF-svejsemaskine CP9 – lanceres på R+T-messen til februar i Stuttgart.

Carmo og svenske Forsstrom HF har gennem årtier arbejdet sammen og anbefalet hinandens produkter til deres respektive kunder. Nu er parløbet så officielt, og de to virksomheder har underskrevet en partneraftale om udvikling, produktion, salg og service af Carmos HF-svejsemaskiner.

Forsstrom og Carmo har et særdeles godt kendskab til hinanden, som strækker sig mange år tilbage. Repræsentanter for vores virksomheder mødes ofte til messer, og der har altid været god kemi og mange optræk til samarbejde. Så det gav mere end god mening at tage skridtet fuldt ud med et reelt udviklingsprojekt og en handelsaftale. Claus Ishøy, CEO i Carmo A/S

Forsstrom har allerede af flere omgange arbejdet med udvikling og retrofit af Carmos HF-svejsemaskiner. Det er dog først med samarbejdet, at disse udviklingsprojekter nu bliver sat i serieproduktion og tilgængeligt for et større marked.

Læs resten af nyheden her

LÆS også: Carmo dokumenterer CO2-aftryk med nyt beregningsværktøj
Carmo A / S's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookie-indstillinger