Mindre specialdesignede elementer

Mindre specialdesignede elementer

Hosta Industries – Vi satte os sammen med tømreren, hvor vi skitserede hans ønsker og behov detaljeret. Vores dygtige tekniker omsatte derefter konceptet til produktionsfiler til laserskæring af to pladedele og et rørstykke.

Vi er altid parate til at samarbejde og finde de optimale løsninger for vores kunder. For nylig fuldførte vi en opgave for en lokal tømrer, hvor vi specialfremstillede et beslag til en markise for at muliggøre fri bevægelighed under tagrenden og op i højden.

Vi satte os sammen med tømreren, hvor vi skitserede hans ønsker og behov detaljeret ✏ Vores dygtige tekniker omsatte derefter konceptet til produktionsfiler til laserskæring af to pladedele og et rørstykke. Disse dele blev efterfølgende samlet med en kraftig fuldsvejsning, så vi kan garantere emnernes holdbarhed og kvalitet.

Hos Hosta Industries A/S trives vi med at løse udfordringer – både store og små. Du er velkommen til at kontakte os for en uforpligtende samtale om dit næste projekt.

LÆS også: Mød Simon Erlandsen – Hostas CFO
Hosta Industries A/S's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookie-indstillinger