Telco Sensors præsenterer nyt SG 16 lysgitter

lysgitter

Telco Sensors præsenterer nyt SG 16 lysgitter

ICS A/S – Telco Sensors præsenterer det nye SG 16 lysgitter, som er deres hidtil mest innovative sikkerhedsanordning til døre og porte. Det avancerede system er TÜV-godkendt som en E-enhed i overensstemmelse med EN12453, hvilket muliggør brugen af lysgitteret som en selvstændig sikkerhedsanordning på automatiske døre og porte.

Perfekt sikkerhedsanordning for automatiske porte og døre

Telco Sensors lysgitter SG 16 består af en sender og modtager, er TÜV-godkendt og testet i henhold til EN 12453. Det kan derfor benyttes som sikkerhedsanordning for automatiske porte og døre – herunder bl.a. ledhejseporte, hurtigporte, garageporte og porte til køle- og frostrum.

Elektronikken er fuldt indkapslet i det ultrakompakte design lavet af robust aluminium, samtidig er der integrerede monteringshuller.

Tre forskellige gitteropløsninger

Parallelle lysstråler danner et tætmasket gitter ved detekteringshøjder på 1.800, 1.980, 2.160 og 2.340 mm.

Der er tre gitteropløsninger C1 (45 mm kontinuerlig) og D1 (45 mm op til 1.080 mm, derefter 180 mm opløsning) samt F1 (45 mm op til 540 mm derefter 180 mm opløsning) tilgængelige. Den nederste stråle starter 35 mm fra gulvet for ekstra sikkerhed. Den fuldautomatiske følsomhedsindstilling (AST) justerer automatisk ved skiftende driftsforhold.

Når porten lukker, skelner det intelligente SG 16 mellem den dynamiske afbrydelse af lysstrålerne af portens lukkekant og et fremmedlegeme.

Læs mere om Telco Sensors og deres lysgitre her

Kontaktfri beskyttelse af porte og døre – Basisviden og lysgitre

Lysgitre er optoelektroniske enheder, der overvåger et område i forbindelse med portstyring og afbryder, hvis et objekt passerer, når porten er på vej ned.

Det infrarøde lys, der udsendes fra senderen, sekventeres og pulseres med en specifik frekvens. Modtageren er designet til kun at acceptere den konkrete puls og frekvens fra den dedikerede sender.

Besøg Telco Sensors’ hjemmeside og læs mere om SG 16

LÆS også: Kompakt design, kompakte dimensioner og lav vægt
ICS A/S's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookie-indstillinger