Eaton styrker løsningssalg på UPS og mellemspændingsudstyr med garvet projektleder

Jonas Leth-Raahauge, 38, er per 1. april 2024 tiltrådt som Project Manager hos energiteknologivirksomheden Eaton i Søborg

Eaton opruster med erfaren projektleder til ny nordisk rolle

Jonas Leth-Raahauge, 38, er per 1. april 2024 tiltrådt som Project Manager hos energiteknologivirksomheden Eaton i Søborg. Ansættelsen er en del af Eatons satsning på at tilbyde kunderne mere helhedsorienterede projektløsninger. Jonas Leth-Raahauge bliver en del af Eatons globale Critical System team med særligt fokus på Norden og de baltiske lande.

Jonas Leth-Raahauges primære ansvarsområder bliver at udvikle Eatons nordiske projektafdelinger og supportere Critical Systems’ salgsteams i overgangen fra produktsalg til større løsningssalg på UPS og mellemspændingsområdet – herunder salg af komplette, skræddersyede SF6-fri løsninger.

Jonas Leth-Raahauge er uddannet stærkstrømsingeniør fra DTU og har over 14 års erfaring med at koordinere større projekter for Nordens førende virksomheder inden for energistyring. Senest har han arbejdet som Account Manager hos Hitachi Energy.

Privat bor Jonas i Ringsted med sin hustru og to børn. Fritiden bruger han i haven med familien og på at spille padeltennis.

LÆS også: Tre trin til at undgå skader ved elektriske fejl
Eaton's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookie-indstillinger