Design af kompensationskredsløbet i en flyback-konverter

DC/DC konvertere

Design af kompensationskredsløbet i en flyback-konverter

Würth Elektronik udsender nu sin nye applikationsnote “Compensating the feedback loop of a current-controlled flyback converter with optocoupler”. Guiden er tænkt som en håndsrækning til designere, der vil bruge en DC/DC flyback-konverter til at opnå større stabilitet og pålidelighed i strømforsyningsdesigns.

Se Leverandører af DC/DC konvertere her

Applikationsnoten kan også være gavnlig for folk, som bruger optokoblere til galvanisk isolation af feedback-loop’en i et design. Applikationer inkluderer primære- og auxiliary-forsyninger til hvidevarer, batteriladere til smartphones eller tablets samt LED-belysning. Den nye applikationsnote giver også værdifulde råd om strømforsyninger til desktop- og laptop-computere, industrielle strømforsyninger og auxiliary-forsyninger i motordrev eller PoE (Power-over-Ethernet) systemer.

AppNote ANP113 forklarer i detaljer, hvordan feedback-loop’en let kan kompenseres med brug af en strømstyret flyback-konverter med optokobler, og hvilke områder der måtte kræve speciel opmærksomhed. CTR (current transfer ratio) påvirker kontrol-loop’en i kompensationskredsløbet og skal derfor tænkes godt igennem under designfasen. ANP113 sætter især fokus på de design-constraints, som en optokoblers parametre kan give – og de løsninger man bør anvende i den forbindelse. De validerede resultater for en 30W flyback-konverterprototype er også inkluderet i Applikationsnoten.

Find Leverandører af Elektronik komponenter her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookie-indstillinger