OSG fejrer 50 år med innovation i samarbejde med danske operatører

OSG fejrer 50 år med innovation i samarbejde med danske operatører

I år kan OSG fejre 50-års jubilæum som førende leverandør af skærende værktøj til den danske industri. Med et dedikeret kundefokus har OSG Scandinavia etableret sig som aktiv samarbejdspartner og ønsker at hylde de mange operatører, som har stor del i succesen.

Gennem 50 år har OSG Scandinavia opnået værdifuld viden ved at lytte til de danske operatørers praktiske erfaringer med specifikke applikationer. I kombination med OSG’s tekniske viden har dette tætte samarbejde resulteret i innovation, forbedret præstation og høj kundetilfredshed på det danske marked. For Peter Jørgensen, adm. direktør i OSG Scandinavia, er jubilæet i høj grad en fejring af, hvordan denne videnssynergi har skabt succes med en stærk lokal tilstedeværelse.

Peter Jørgensen fortæller:

Vi er stolte af at nå denne milepæl. Vores 50-års jubilæum er en tillidserklæring fra vores kunder. Operatørerne har førstehåndserfaring med præstation og udfordringer i brugen af værktøjet, og det tætte samarbejde gør det muligt for os som samarbejdspartner at skræddersy løsninger, så de med stor nøjagtighed matcher kundernes behov. Vi ser frem til fortsat produktudvikling i samspil med kunder og vores globale netværk af partnere.”

Et løfte om fortsat innovation og global videnssynergi
I en verden i konstant forandring bliver industrien mødt af nye krav til præstation, og det øger behovet for udvikling af totalløsninger. Derfor er det danske jubilæum også et løfte fra OSG om fortsat at gå forrest med innovation af skærende værktøj. Bobby Osawa, direktør i OSG Europe, udtaler: ”I OSG er vi dedikeret til at realisere vores kunders idéer. Det er udveksling af viden og ekspertise globalt kombineret med lokal nærhed, der gør os i stand til at opfylde vores vision.

Jubilæet fejres med de danske kunder i løbet af året
Globalt er OSG Corporation, med hovedsæde i Japan, blandt de største producenter af skærende værktøj og har produktion, salg og netværk i 33 lande. Med oprindelse som Thrane Tools, hvor Lars Christophersen var daværende direktør, kan OSG Scandinavia nu fejre sit 50-års jubilæum i Danmark. Jubilæet vil blive markeret med kunderne med forskellige aktiviteter i løbet af året.

Kontakt administrerende direktør Peter Jørgensen på tlf. 46 75 65 55 for yderligere information.

LÆS også: I år kan OSG fejre 50-års jubilæum
OSG Scandinavia a/s's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookie-indstillinger