Storslået udsigt fra arbejdspladsen

Lykkegaard udfører service af pumper i Norge

Lykkegaard udfører service af pumper i Norge

Servicering af fire store åbne pumper på et fiskeopdræt i Norge

Fire store åbne pumper sikrer at vandet hos fiskene i et norsk fiskebrug i Ryfylke-Fjorden nord for Stavanger bliver pumpet rundt, så fiskene skal svømme mod strømmen og bevæge sig.

Men pumperne skal også serviceres og repareres en gang imellem. Dambruget har netop udnyttet, at det store fiskebassin har været tømt til at tage pumperne op og få dem serviceret. For når der er fisk i anlægget, skal pumperne køre 24-7.

Derfor har vores montør her i april været oppe i det smukke, men også kolde norske fjordlandskab for at servicere og skifte lejer på de fire store pumper. Selvom kalenderen siger april, ligger der stadig sne på både fjelde og jorden. Det er smukt.

De åbne pumper er meget effektive, når der skal flyttes vand ved en lav løftehøjde. I anlægget her, bliver vandet suget op fra 35 meter under havoverfladen og pumpet ind i bassinet for at skabe bevægelse og cirkulation hos fiskene derinde.

LÆS også: Lykkegaard A/S – Franske pumper restaureret efter 175.000 driftstimer
Lykkegaard A/S's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookie-indstillinger