Spar en masse tid med Push-X teknologi

Push-X teknologi fra Phoenix Contact

Spar en masse tid med Push-X teknologi

Den nye Push-X teknologi fra Phoenix Contact gør fortrådning hurtigere og øger effektiviteten. Systemet er egnet til alle typer ledere, uanset om det er stive eller fleksible og med eller uden terminalrør.

Fortrådningsprocessen udløser en forspændt fjeder og etablerer en sikker og gastæt lederforbindelse. Det betyder, at selv de mindste fleksible ledere kan blive tilsluttet uden brug af værktøj. En anden stor fordel ved den nye teknologi er, at den kan betjenes med én hånd. Den orange udløser, som er tydeligt markeret med et X, indikerer med sin tvangsførte position om lederen er tilsluttet eller ej. For at løsne en tilsluttet leder føres udløseren tilbage til sin oprindelige position uden brug af værktøj. Fjederen låser igen i slutpositionen, og klemmepunktet er klar til næste lederforbindelse.

Push-X programmet omfatter forskellige gennemførings- og flerlederklemmer: XT klemmer med ledertværsnit på 0,5 til 4 mm2 og XTV klemmer med tværgående ledertilslutning og et ledertværsnit på op til 25 mm2. Produktprogrammet er en del af det velkendte CLIPLINE complete system fra Phoenix Contact. Det letter anvendelsen af ensartet tilbehør og sparer dermed omkostninger. Et skifte til klemmer med Push-X tilslutning er dermed hurtigt og nemt.

Mere info om Push-X

LÆS også: CO2 reduktion gennem brug af biobaseret plast i device tilslutningsteknologi
Phoenix Contact A/S's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookie-indstillinger