Produktnyheder til solcelleinstallationer fra LAPP

Produktnyheder til solcelleinstallationer fra LAPP

Komplette løsninger til dine solcelleprojekter fra én leverandør

Fremtiden tilhører solenergien. Hvert år forsyner solen os med cirka 10.000 gange mennskehedens globale energibehov. Det enorme potentiale hos den største energikilde kan ikke udnyttes fuldt ud, men vi kan alle drage nytte af den – med solcellesystemer som tager hånd om energien på en så effektiv måde som muligt.

Den øgede systemspænding i moderne solcellesystemer kræver mere kraftfulde kabler og komponenter. LAPP har stået overfor denne udfordring i mange år og svarer med innovative løsninger. Som et resultat af dette har vi etableret os som en ledende leverandør af produkter i en høj kvalitet til pålidelige tilslutninger indenfor området solcellesystem.

Vi forsyner dig med alt du behøver for at tilslutte dit solcellesystem til elnettet, fra planering til slutinstallation. Sammen fremstiller vi løsninger skræddersyede til dine behov.

Se mere her

LAPP – sustaining tomorrow with solar power.

LÆS også: MULTI-STANDARD SC skifter navn til ÖLFLEX® WIRE MS
LAPP Danmark's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookie-indstillinger