Buhl & Bønsøe: Direktør giver faklen videre efter 38 år ved roret

Buhl & Bønsøe: Direktør giver faklen videre efter 38 år ved roret

Buhl & Bønsøes vision og værdisæt forbliver intakt, når Klaus Buhl takker af og overlader ansvaret til en ny direktør hentet fra egne rækker.

Efter 38 år i spidsen for Buhl & Bønsøe har direktør Klaus Buhl besluttet at træde tilbage for at forfølge personlige interesser og projekter. Fra 1. juni giver han stafetten videre til nuværende CSO, Pia Lauritsen, som skal videreføre virksomhedens visioner og strategi.

Pia har vist en enestående evne til at forstå og forfølge virksomhedens vision og værdier. Hendes engagement i vores kultur, DNA og etik er en afgørende del af vores succes, og jeg har fuld tillid til, at hun med sit naturlige lederskab, integritet og skarpe øje for salg vil føre virksomheden mod en endnu mere succesfuld fremtid,” udtaler Klaus Buhl.

Ledelsestalent fra egne rækker

Siden Klaus Buhl overtog virksomheden fra sin far i 1986, har Buhl & Bønsøe navigeret gennem alt fra nye teknologier og lovgivninger til geopolitik og klimakrise. Som et naturligt led i den grønne omstilling har virksomheden løbende tilpasset sine løsninger til nye energikilder og teknologier. COVID-19-pandemien blev derimod en demonstration i omstillingsparathed, da Buhl & Bønsøe med en målrettet indsats leverede måleudstyr til sikker opbevaring og kontrol af vacciner. Det har åbnet nye døre, og den nye direktør vil nu fokusere på at skærpe virksomhedens position inden for udvalgte områder.

Jeg er stolt over at tage stafetten videre efter Klaus og bygge videre på det fundament, han har skabt. Mit primære fokus vil være på vækst og udvikling i de segmenter, hvor vi ser størst potentiale. Vi har allerede flere spændende projekter og nye agenturer i støbeskeen, som jeg ser frem til at kaste mig over,” siger Pia Lauritsen.

Et fremtidssikret fundament

Klaus Buhl efterlader trygt ansvaret hos den nye direktør og vil fremover følge udviklingen fra sidelinjen.

Det har været en fantastisk rejse at være en del af Buhl & Bønsøe gennem de sidste 38 år, hvor vi har været igennem en rivende udvikling og opnået en velfortjent succes. Jeg er især stolt af, at vi har formået at fastholde vores unikke kultur og værdier gennem årene, hvilket har været afgørende for vores position i markedet,” siger han og slutter:

”Jeg vil gerne takke vores samarbejdspartnere og kunder for støtten og engagementet gennem alle årene. Ikke mindst vil jeg gerne anerkende det dygtige team hos Buhl & Bønsøe for en enestående indsats. Det har været en sand fornøjelse, og jeg ser frem til at følge jeres succes mange år frem.”

LÆS også: Hvorfor gøre det manuelt, når du kan gøre det automatisk?
Buhl & Bønsøe A/S's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookie-indstillinger