Ny KNX Combi Presence Detector 360° fra MDT optimerer rumklimastyringen

MDT combi sensor

Ny KNX Combi Presence Detector 360° fra MDT optimerer rumklimastyringen

2CTRL – MDT har lanceret deres seneste innovation: KNX Combi Presence Detector 360°

Denne avancerede tilstedeværelsesdetektor går ud over blot at registrere tilstedeværelse ved at integrere rumklimasensorer, der måler afgørende værdier for behovsorienteret og energieffektiv rumklimastyring.

Med tre passive infrarøde tilstedeværelsesdetektorer, der kan registrere bevægelser med en diameter på op til 11 meter, og sensorer, der opfanger mindste bevægelser inden for en diameter på op til 5 meter, sikrer denne detektor effektiv overvågning af rummet.

Den er tilgængelig i både hvid og sort og kan monteres i lofter ved hjælp af holdefjedre, hvilket sikrer en sømløs integration i ethvert rumdesign.

Funktioner som konstant lyskontrol for op til tre separate belysningszoner, sensorer til CO2– og VOC-koncentration, justerbare tærskelværdier og visualisering af luftkvaliteten med en intern RGB LED, gør denne detektor til et alsidigt og effektivt værktøj til optimering af indendørsmiljøet.

Med produktion i Tyskland og certificering i henhold til ISO 9001 samt en 3-års garanti, er MDTs KNX Combi Presence Detector 360° et pålideligt valg til avanceret rumklimastyring.

  • Passiv infrarød tilstedeværelsesdetektor med 3 sensorer til loftmontering
  • Konstant lysstyring for op til 3 separate belysningszoner.
  • Sensorer for CO2 og VOC blandet gaskoncentration, relativ luftfugtighed og temperatur
  • Øvre og nedre tærskelværdi justerbar for hver målt værdi
  • Detektionsområde 360°, Dækning Ø 11 m, tilstedeværelse Ø 5 m Sensorer til måling af CO2– og VOC blandingsgas
  • Luftkvalitetssignal lysfunktionen justerbar til CO2– eller VOC-sensor med 4 farvekanaler og justerbare 1 bit- / scene- / RGB- eller HSV- output objekter

Kontakt 2CTRL for mere information om denne nyhed eller vores brede udvalg af MDT-produkter på 70604344. Skriv til os på info@2ctrl.dk eller besøg vores webshop

LÆS også: Opdag den splinternye smartbetjening “Glass touch smart” fra MDT
2CTRL ApS's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookie-indstillinger