IOT-DIN-IMX8PLUS IoT Edge Gateway

IOT-DIN-IMX8PLUS IoT Edge Gateway – det nyeste medlem af Compulabs IoT Gateway-familie

Nord Technology – det nyeste medlem af Compulabs IoT Gateway-familie

Compulab præsenterer IOT-DIN-IMX8PLUS, en modulær DIN-skinne IoT Edge Gateway designet til industrielle applikationer.

Denne banebrydende gateway er baseret på UCM-iMX8M-Plus System-on-Module med NXP i.MX8M Plus SoC, op til 8 GB RAM og 128 GB lagerplads. Den understøtter global LTE/4G, GNSS, dual Gbit Ethernet, USB3.0, RS485, RS232, CAN-bus, hardware watchdog og TPM.

IOT-DIN-IMX8PLUS bygger videre på Compulabs IOT-GATE-IMX8PLUS Arm Linux IoT-gateway fra 2022, som delte mange af de samme avancerede funktioner. Den nye model er dog designet til at blive installeret i et kabinet eller anden installation med en DIN-skinne og kan nemt tilsluttes ekstra I/O-moduler. Dette giver høj fleksibilitet med stabelbare I/O-udvidelsesmoduler, herunder 4-ports RS485/RS232, 16 DIO, analog indgang og 802.11ax WiFi + Bluetooth 5.3. Op til otte moduler kan tilføjes, hvilket muliggør op til 12x RS485/RS232-porte, 64x DIO og 8x ADC-kanaler. Modulerne konfigureres automatisk ved opstart.

Designet til industrielle miljøer sikrer IOT-DIN-IMX8PLUS høj pålidelighed, drift i -30°C til 70°C, og kommer med 5 års garanti og 15 års tilgængelighed. Den leveres med Debian Linux og Docker-understøttelse. For avancerede brugere understøttes også Yocto BSP og OTA-opdateringer.

Læs en pressemeddelelse HER>

Compulab, etableret i 1992, er en førende producent af indlejrede computerløsninger, anvendt i en bred vifte af industrielle og kommercielle applikationer. Læs mere om Compulab HER>

LÆS også: Nord Technology indgår nyt partnerskab som skaber muligheder
Nord Technology A/S's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookie-indstillinger