Skab sikkerhed på dit lager med nethylder fra Thanex

Nethylder fra Thanex

Skab sikkerhed på dit lager med nethylder fra Thanex

Nethylder er en af de mest effektive og hurtige måder at skabe sikkerhed på lageret. Udover at være en ekstra sikkerhed for medarbejdere kan nethylder også forhindre gods eller varer i at falde ned fra pallereolen.

Skab et sikkert lagermiljø med nethylder

Nethylder til pallereoler er en uundværlig løsning til at sikre gods mod fald over køregange. Disse hylder giver ikke kun en ekstra lagringsplads, men også en sikker plukning af mindre kolli end paller på de nederste niveauer. Med en nethylde kan du opbevare varer på en let, sikker og præsentabel måde.

Brug altid en sikkerhedsgodkendt nethylde

En typisk nethylde er forstærket med en tværgående stålvange, der effektivt forhindrer støv og snavs i at samle sig. Dette gør den ideel til industrier som fødevareproduktion, hvor hygiejnen er afgørende. Vælg en nethylde, der er fremstillet af højkvalitetsstål, og som opfylder alle sikkerhedsstandarder, hvilket giver dig ro i sindet. Nethylder kan have forskellige belastningskapaciteter som nethylde til 500 kg belastning eller nethylde til halvpalle på 250 kg belastning.

Med sikkerhedswire i front og bag samt afrundede wireender, tilbyder nethylder en pålidelig løsning for sikkerhed og holdbarhed. De tillader også støv og vand at passere igennem, hvilket gør dem ideelle til opbevaring af forskellige varer.

Nethylder er velegnede til plukkevarer på lageret, der ikke opbevares på standardpaller. De er også perfekte til nedfaldssikring af løst gods på pallereoler. Med mulighed for at passe til én palleplads i pallereoler og hurtig levering fra eget lager, er nethylder en effektiv og praktisk løsning til din lagerindretning.

  • Sikkerhed og organisation: Beskyt dit lager mod faldende gods og skab en organiseret arbejdsplads.
  • Høj kvalitet og holdbarhed: Opdag forstærket ståldesign, der modstår slid og sikrer langvarig brug.
  • Hygiejnisk optimering: Sikre din nethylde er hygiejnisk i overensstemmelse med industriens standarder.
  • Fleksibel lagerløsning: Tilpasbar til dine behov, uanset om du har behov for plukkevarer eller løst gods.
  • Effektiv lagerstyring: Øg din effektivitet ved at implementere nethylder, der muliggør hurtig og nem adgang til varerne.
LÆS også: Værkstedsmagi fra Thanex
Thanex A/S's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookie-indstillinger