Fyns Kran Udstyr elsker at blive klogere når det gælder stålwire

Stålwire fra Fyns Kran Udstyr

Fyns Kran Udstyr elsker at blive klogere når det gælder stålwire

Derfor havde vi i fredags en del af vores team samlet til en faglig og praktisk sparringsdag, hvor hovedemnet var stålwire. Vi vil gerne kende vores produkter til fingerspidserne, helt bogstaveligt talt, og derfor prioriterer vi at afholde dage som disse, så vi kan gå i dybden med en udvalgt produktkategori. Det mener vi nemlig gavner både kunder og medarbejdere på den lange bane.  

I denne video kan du høre vores CSO, Joachim Riisager, fortælle mere om dagen og høre, hvilke indtryk dagen gav Key Account Manager, Dennis Bo Bank samt salgskoordinator Jonas Eg Dølby fra intern salg i Odense. Vi siger mange tak for besøget til Felix Kirk fra WDI.

LÆS også: Dobbelt traverskran monteret hos Kverneland i Kerteminde
Fyns Kran Udstyr A/S's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookie-indstillinger