CG Jensen renoverer et stort p-hus for Københavns Lufthavn

Betonrenovering fra CG Jensen

CG Jensen renoverer et stort p-hus for Københavns Lufthavn

Opgaven er ligetil, men tidspres og logistik kan godt blive en faktor, når medarbejdere fra division Betonrenovering i hovedentreprise skal renovere et 7.200 kvadratmeter stort p-hus for Københavns Lufthavn.

”Vi har frem til efterårsferien til at udføre arbejderne. Det er ikke lang tid for så stort et p-hus”, siger projektleder i division Betonrenovering, Ann Charlotte Adrian, der står i spidsen for renoveringen af ‘P7’, som p-huset hedder i daglig tale.

Opgaven lyder blandt andet på at renovere polyurethan belægningen og lægge et nyt slidslag i hele p-huset, fordi belægningen i dag slipper flere steder.

Herudover er den også gal med pudslaget under belægningen, der flere steder er kørt i stykker. CG Jensen skal fjerne den løse puds og støbe et nyt pudslag i de blottede felter.

Funktionsdygtigt under renovering

En anden udfordring bliver logistikken. Da p-huset har nogle faste kunder, skal det fortsat være i funktion under renoveringen. Det løser division Betonrenovering blandt andet ved at udføre arbejderne i tre etaper og ved at opsætte gipsvægge mellem etaperne.

Arbejderne forventes færdigafsluttede i starten af oktober. Til opgaven vil der være tilknyttet fire medarbejdere fra division Betonrenovering – udover projektleder Ann Charlotte Adrian.

Herudover løser CG Jensen opgaven med hjælp fra J. Jensen, Maler PLAM samt Centrum Entreprise.

LÆS også: Busterminal indviet – CG Jensen
CG Jensen A/S's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookie-indstillinger