Schneider Electric annoncerer verdens første nødstrømsløsning til gamere

UPS og Nødstrømsløsning fra Schneider Electric

Schneider Electric annoncerer verdens første nødstrømsløsning til gamere

Nu lancerer Schneider Electric, der er en førende global aktør inden for digital transformation af energistyring og automatisering, verdens første nødstrømsløsning skræddersyet til gamere. APCTM Back-UPSTM er nu tilgængelig i Danmark ogskal beskytte gamere mod spillerstraffe, strømafbrydelser og fx tabt indtjening.

Ballerup, den 1. juli – En solid løsning er klar til danske gamere, som ikke vil risikere buffers, glitches og afbrydelser midt i et vigtigt spil på grund af udsving i elnettet. For udfordringen med ustabil strøm er den samme, uanset om du er professionel gamer eller e-sportentusiast.

Schneider Electrics APC Back-UPS™ Pro Gaming er den første nødstrømsløsning, der er designet til og målrettet gamere, streamere og influencere. Den nye, avancerede UPS-løsning er skabt til at beskytte gamingudstyr som pc’er og konsoller mod strømafbrydelser, når elnettet er ustabilt.

“Pålidelig strøm og internetforbindelse er afgørende for gamere og influencere, og overspænding, udsving eller energisvigt kan have stor indflydelse på både deres udstyr og forbindelse til publikum over hele verden,” siger Elliott Turek, Director of Category Management, Schneider Electric, Europa.

“Med introduktionen af APC Back-UPS Pro Gaming i Europa sikrer vi, at følsom elektronik som GPU-drevne pc’er og spilsystemer fra fx Sony, Microsoft og Nintendo er beskyttet ved udfald på elnettet, når der er allermest brug for det.”  

Fremtidens gaming

Ved at tilføje APC Back-UPS™ Pro Gaming UPS til hjemme- og studieopsætninger kan både professionelle gamere, e-sportentusiaster og influencere på sociale medier være sikre på, at de er:

  • Beskyttet: En gaming-batteribackup der beskytter værdifulde gamingsystemer mod mere end syv forskellige typer af strømafbrydelser.
  • Forbundet: Efter lukning af et spil fortsætter systemet med at levere strømbeskyttelse til en router og/eller et modem.
  • I spillet: Hvis strømmen afbrydes eller tabes under spillet, giver APC Back-UPS™ Pro Gaming spillerne mulighed for at afslutte spillet og undgå at miste resultater, der ellers var gået tabt.

For at sikre robust beskyttelse har APC Back-UPS™ Pro Gaming et sinusbølge-batteribackup, der leverer den jævne elektriske strøm, som følsom elektronik og AVR kræver, ligesom den beskytter mod ustabil strøm, der ellers giver buffers og glitches under et strømsvigt.

Nødstrømsløsningen har desuden en unik og patenteret reaktorcirkel, der er synlig fra alle vinkler og giver gameren et overblik over UPS’ens batteritilstand og status på overspændinger, dyk og strømafbrydelser.

APC Back-UPS™ Pro Gaming-funktioner

  • Reaktorcirkel: Når UPS’en er på batteribackup, tikker cirklen ned for at vise, hvor meget tid der er tilbage.
  • 160 graders hældning: UPS’en har en vinkel på 160 grader, så cirklen er synlig fra næsten alle vinkler.
  • Funktionel belysning: Når UPS’en opdager en uregelmæssighed i strømforsyningen – fx overspændinger, dyk og endda ledningsfejl – giver den gameren besked med pulserende lys.
  • Seks batteribackup outlets: Med overspændingsbeskyttelse giver enheden øjeblikkelig strøm til følsom elektronik som Xbox, PlayStation, pc’er, fjernsyn eller routere/modem under strømsvigt.
  • Fire ekstra indgange med overspændingsbeskyttelse: Designet til at beskytte mod usikker strøm og “hårde nedlukninger”, der kan beskadige udstyr permanent.
  • Tre USB-porte foran: Til opladning af enheder som fx headsets og mobiltelefoner.
  • Brugerdefineret design: Fås i to farver – Arctic (BGM1500) og Midnight (BGM1500B), begge med 12 RGB LED-lys, der kan tilpasses, så de matcher brugerens gaming-opsætning.

Som en del af introduktionen af Gaming Pro UPS’en har Schneider Electric annonceret, at APC Back-UPS Connect nu også er tilgængelig i Danmark. APC Back-UPS Connect er en kompakt og brancheførende UPS, der er designet til at forsyne kompatible routere, modemmer, VoIP-systemer og andre intelligente hjemmeenheder med strøm.

APC Back-UPS™ Pro Gaming UPS og APC™Back-UPS Connect UPS er nu tilgængelig for køb i Danmark. Læs nærmere om UPS-løsningen og hvor den kan købes her.

LÆS også: Schneider Electric kåret som verdens mest bæredygtige virksomhed af Time Magazine
Schneider Electric Danmark A/S's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookie-indstillinger