Fredericia Maskinmesterskole

Fredericia Maskinmesterskole
Købmagergade 86                                                                
7000 Fredericia
Tlf.: 75 92 28 33
Fax: 75 93 35 99
Email: fms@fms.dk

www.fms.dk

Fredericia Maskinmesterskole
I trekantsområdet lige midt i Danmark ligger Fredericia Maskinmesterskole, FMS. Selve skolen er placeret i Fredericia tæt ved banegården og kun få kilometer til motorvejen, der gør det let at nå hurtigt ud til alle dele af Danmark.
Den centrale beliggenhed betyder også, at der er mange virksomheder, som er placeret her. Skolen er derfor omgivet af store industrivirksomheder såsom DONG, Danish Crown og Carlsberg, men også en del mindre virksomheder holder til i området.
For Fredericia Maskinmesterskole betyder det, at det er nemt kontinuerligt at være i dialog med erhvervslivet, samtidig med at det gode samarbejde mellem skole og de mange virksomheder gør det let for skolens studerende at finde en interessant praktikplads i nærområdet.
 
Frederia Maskinmesterskole har i 2009 færdigbygget en 1600 m2 stor moderne bygning, der bl.a. rummer kursuscentret, Center for Drift og Vedlighold, i daglig tale forkortet CDV.
Her udbydes der fortløbende mange virksomhedstilpassede kurser, ligesom man her kan tage to tekniske diplomuddannelser. Fredericia Maskinmesterskole råder således over meget moderne laboratorieudstyr og viden inden for dette område.
 
Spørger man en af de ca. 300 studerende på Fredericia Maskinmesterskole kendetegnes skolens studiemiljø som godt og familiært med hyggelige omgivelser, og hvor det sociale liv går godt i hånd med det faglige niveau.

Læs videre på www.fms.dk