Ingeniøren

Mediehuset Ingeniøren
Mediehuset Ingeniøren A/S driver publicistvirksomhed på et forretningsmæssigt grundlag med en redaktionel linje, der er uafhængig af økonomiske, foreningsmæssige og politiske interesser. Husets medier er karakteriseret af en stærk læserforankring og en udpræget faglig profil.

Virksomheden er 100 pct. ejet af IDA, Ingeniørforeningen i Danmark. I forhold til IDA er der indgået en samarbejdsaftale, der sikrer forretningsmæssig og redaktionel uafhængighed af ejeren.

Husets traditionelle flagskib er Nyhedsmagasinet Ingeniøren, hvis fokus er på udviklingen indenfor teknologi og naturvidenskab sat i en samfundsmæssig sammenhæng. Nyhedsmagasinet Ingeniøren udkommer på tryk hver fredag i et oplag på 80.000 eksemplarer (Dansk Oplagskontrol, 1. halvår 2011) og har en historie, der rækker tilbage til 1892.

Til Nyhedsmagasinet Ingeniøren knytter sig Ing.dk, der med start i december 1994 var det første danske medie på internettet. Ing.dk bringer nyheder, blogs og debat og er Danmarks førende markedsplads for ingeniørstillinger. Ing.dk har over 174.000 brugere pr. måned (FDIM, marts 2011).

Jobfinder.dk er Ingeniøren jobsite – udelukkende med job til ingeniører, cand.scient.er og maskinmestre. Siden er konstrueret, så de jobsøgende hurtigt og nemt kan få et overblik over ledige stillinger. Samtidig kan de jobsøgende oploade deres CV, som automatisk matches med alle jobannoncer. Jobfinder.dk har 15.600 månedlige brugere (FDIM, januar 2011) og eksisteret siden 1997 og var således et af de første jobsites i Danmark.

I november 2006 introducerede Mediehuset Ingeniøren it-mediet Version2 som led i en omfattende vækst- og strategiplan. Version2 er målrettet mod brugere, der beskæftiger sig professionelt med it. Version2.dk leverer løbende nyheder, ekspertkommentarer i blogs, debat, it-job og andet indhold til brugerne. Hver måned besøger 78.000 bruger siden (FDIM, marts 2011).

Desuden er Version2 det eneste it-site, som også tilbyder job til de it-professionelle. Jobtilbuddene bliver eksponeret alle relevante steder på sitet, så de bliver bemærket af både aktive og passive jobsøgende. Version2 er tilgængelig via mobiltelefon på mobil.version2.dk eller app.

Foruden publicistisk virksomheder arrangerer Mediehuset Ingeniøren A/S messer – herunder jobmesser og diverse fagmesser på blandt andet elektronikområdet.

læs mere på www.ing.dk