Aquadania A/S (WaterStillar)
c/o Nordic Corporate Finance

Slotsmarken 11
2970 Hørsholm
E-mail: info@waterstillar.com

www.waterstillar.com

Kompetencer: Vandrensere, Vandrensning, Varmtvandsbeholder

Meningen med det hele

Målet er at verden kan få rent drikkevand. Rent som i det reneste rene, uden at det bliver dyrt vand og uden at forurene. Vi er på ingen måde de største, men vi laver det reneste drikkevand – uanset pris og stort set uanset hvilken vandkilde vi skal rense. Hér vil vi være bedst.

Vores bidrag er nogle systemer som kan omvandle små mængder vand til det reneste drikkevand – uden at hverken kvalitet, pris eller bæredygtigheden sættes over styr. Vi er kompromisløse i vores udviklingsarbejde og har et tilbud til dem som vil have det reneste drikkevand uden at betale for meget for flaskevand eller skabe mere plastikaffald.

Rent vand er vores største udfordring i dag og vores mission er at nå ud til så mange som muligt med vores systemer. Det gælder vores overlevelse og sundhed mens vi er her.

Vi tror på, at simple løsninger er de bedste. De holder og kan som regel holdes kørende med få virkemidler. Vi ved at rent drikkevand er hovedårsagen til mange, mange sygdomme – og at langtidseffekterne af urent drikkevand kan være skæbnesvangre. Dét alene er motivation nok til at fortsætte med det vi gør.

Et lille skridt, men et vigtigt et for fremtiden.


Nyheder fra Aquadania A/S (WaterStillar)


Seneste nyheder fra Aquadania A/S (WaterStillar)