Avidenz A/S

Magnoliavej 6
5250 Odense SV
Tlf.: 66173455
E-mail: info@avidenz.dk

www.avidenz.dk

Kompetencer: Arbejdsmiljø

Siden 1994 har Avidenz A/S været en integreret del af det tidligere Jern- og Metalbranchens BST ApS. Det var dog først i 2005, at det særskilte firma Avidenz A/S blev etableret som et datterselskab til BST. I forbindelse med den endelige udfasning af BST-ordningen ved udgangen af 2008 blev alle aktiviteter overført til Avidenz A/S.

Autoriseret arbejdsmiljørådgiver
Vi har gennem en årrække fungeret som autoriseret arbejdsmiljørådgiver i henhold til Arbejdstilsynets bekendtgørelse om godkendelse af arbejdsmiljørådgivere. Det er vi naturligvis rigtig glade for og stolte af, da det er et stort kvalitetsstempel. Det giver samtidig dig som kunde en tryghed ved samarbejdet med os.

Kvalificerede specialister giver individuel rådgivning
Avidenz A/S er landsdækkende, og vi leverer professionel rådgivning og løsninger inden for arbejdsmiljø og miljø. Vores rådgivning er baseret på, at alle vores konsulenter er veluddannede og har høje faglige kompetencer inden for hver sit specialistområde. Det gør os samtidig i stand til på bedste vis at imødekomme de individuelle ønsker og behov, netop din virksomhed har.

Ovenstående er med til at gøre Avidenz A/S til en af de toneangivende virksomheder, når det handler om rådgivning og løsninger vedrørende arbejdsmiljø og miljø.

Rådgivningsområder
Som vores navn (viden fra A-Z) antyder, rådgiver vi omkring alle miljø-områder.