BY VENØ

Buntmagervej 5
7490 Aulum
Tlf.: 88 77 83 70
E-mail: hello@byveno.com

www.byveno.com

Kompetencer: Akustik, Akustikløsninger – Dansk produceret, FSC®-certificeret licenskode: FSC-C165957, bæredygtige, akustik, akustikpaneler, akustikløsninger, træpaneler, træ lameller, akustikloft, listevæg, listeloft, lydabsorberende, lydisolerende, lyddæmpende vægge, akustikplader, træ panel, linoleum, laminat, brandhæmmende

BY VENØ er danske design- og akustikpaneler i træ med flere varianter af lameller, til væg og loft. Kvalitet, håndværk, og produkter af høj kvalitet ligger i højsædet, da vi elsker at arbejde i træ, og har over 100 års erfaring indenfor træindustrien.

Derfor tør vi godt love en ekstraordinær service og produkter af højeste kvalitet.

Bag BY VENØ brandet står Fog & Venø A/S som står for al design og produktion. Hos Fog & Venø A/S har vi udover design også fokus på den grønne omstilling i vores materialevalg, og håndtering af produktet efter endt brug.

Fog & Venø producer paneler i forskellige størrelser, både til private og professionelle aktør i byggeriet. For at sikre den højeste kvalitet på vores produkter, bliver alle paneler kvalitetskontrolleret under produktionen og pakning, for at undgå fejl på akustikpaneler, inden de bliver sendt ud til kunden.


Nyheder og Indlæg fra BY VENØ


Seneste fra BY VENØ