FORCE Technology

Park Allé 345
2605 Brøndby
Tlf: +45 43 25 14 00
Email: info@force.dk

Web

Om FORCE Technology

Vi omsætter højt specialiseret teknologisk viden til praktiske og værdiskabende løsninger for et bredt udsnit af brancher og industrier. Vi er en af de førende teknologiske rådgivnings- og servicevirksomheder på det internationale marked. Vi omsætter for 1,3 mia. DKK, heraf mere end halvdelen som eksport.

Forretningsområder

Acoustics & Sense – Lab Audit & business development – Clean air technologies – Digital asset-integrity solutions – Gas flow technology – Maritime industry – Materials, engineering & industrial processes – Materials- & product testing  – Metrolog Microelectronics – NDT services Product compliance – Products – SonoSteam – Subsea & ammonia – Training – Welding & pressurised equipment – Certification

Vi er selvejende og uvildige med en stærk skandinavisk base og en omfattende infrastruktur af faciliteter og laboratorier. Vores udviklingsbudget er på over 200 mio. DKK.

Godkendt Teknologisk Service Som GTS-virksomhed er vi dedikeret til at udvikle og anvende nye teknologier og ny viden til gavn for de danske virksomheder og det danske samfund.