PALOMAT


Industrivej 10
7900 Nykøbing Mors
Tlf.: +45 96 69 47 10
E-mail: info@palomat.com

www.palomat.dk

Kompetencer: Pallemagasiner, palleautomat, fuldautomatisk pallehåndtering, palletering, håndtering af paller, undgå tunge løft, tomme paller, effektivt palleflow, palomat

PALOMAT® er verdens førende producent af pallemagasiner

Det første pallemagasin PALOMAT® blev udviklet i 1992, da én af virksomhedens ejere selv led af rygproblemer. Det skabte behovet for en maskine, som automatisk kunne håndtere tomme paller i gulvniveau. Medarbejderne kunne på den måde effektivisere arbejdsgangen med at stable og nedstable paller, undgå de uhensigtsmæssige tunge løft og den manuelle pallehåndtering. Siden er der blevet udviklet en række grundmodeller med henblik på at effektivisere og forbedre arbejdsmiljøet på arbejdspladser i hele verden.

PALOMAT® kan indgå som en naturlig del af f.eks. en produktion, et lager, en pakkeafdeling eller en butik – alle steder i en virksomhed hvor der er behov for at stable eller nedstable tomme paller i gulvniveau.

Vi lægger stor vægt på at være en innovativ producent gennem løbende produktudvikling. Sikkerheden ved brugen af vores produkter er i højsædet med markedets krav om ergonomi, lean og arbejdsmiljø for øje.

Et godt produkt har gjort os til den foretrukne leverandør af pallemagasiner hos en række nationale samt internationale virksomheder. Vi har produceret mere end 8.000 pallemagasiner til levering world wide. Med vores mere end 25 år på markedet har vi også omfattende erfaring og ekspertise inden for specialkonstruktion, og vi står klar til at rådgive vores kunder med den helt rigtige løsning plus optimale placering i deres virksomhed. Vi har produceret mere end 1.000 forskellige pallemagasiner til kundespecifikke formål.

Vi stiller store krav til vores pallemagasiner. Produktion og udvikling bliver udelukkende gennemført på vores fabrik på Mors. Alle pallemagasiner bliver testet efter vores interne kvalitetskontrol, inden de forlader fabrikken. Og vi benytter altid markedets bedste leverandører af komponenter – Siemens, Sick, SMC og Linak. PALOMAT® er CE-mærket og er din garanti for, at den er fremstillet i overensstemmelse med kravet om sikkerhed, sundhed og miljø.

PALOMAT er en selvstændig virksomhed i BILA A/S. Vi har et tæt samarbejde med alle vores forhandlere, som i dag kan findes i de fleste europæiske lande, USA og Australien.

Cookie-indstillinger