PALOMAT® går salgsamok verden over

PALOMAT®-teamet kunne ikke have drømt om et meget bedre regnskabsår, hvor det er blevet til et rekordsalg i en udfordrende tid. Et år der har budt på stor vækst over hele linjen – særligt for PALOMAT® INLINE. Det kommer blandt andet på baggrund af tendenser i markedet og tillidsbaseret salg, der giver store forhåbninger til det kommende år.

Det har været et år med rekordsalg hos PALOMAT®, hvilket også gjorde, at PALOMAT® kom ud af regnskabsåret 2020/2021 med forrygende vækstrater. Trods de store globale udfordringer, der har været i den seneste tid, har PALOMAT® haft et helt forrygende år. Især produktet PALOMAT® INLINE har oplevet en stor vækst på 25 %.

-På produktet PALOMAT® INLINE har vi tydeligt kunne mærke, at automatisering er kommet på dagsordenen ude i produktionsvirksomhederne. Samtidig oplever vi en stigende tendens til, at maskinbyggerne optimerer deres projekter ved at outsource standard-komponenter til underleverandører. Det er en tendens, der giver stor tro til det kommende år, lyder det fra Louise Munk Jakobsen.

PALOMAT®s komponentsalg til automatiseringsløsninger, der omfatter produkterne PALOMAT® INLINE, PALOMAT® AMR og PALOMAT®AGV, er samlet vækstet med 45,1 %. Hovedårsagen til dette findes i den stigende tendens til, at produktionsvirksomhederne ønsker at automatisere deres produktion. Den stigende efterspørgsel på automatisering i produktionsvirksomhederne samt et stigende komponentsalg til maskinbyggere og integratorer verden over har desuden medført flere nye ansættelser i PALOMAT® for at kunne imødekomme kundernes ordrer – og det forventes heller ikke at blive den sidste ansættelse i nærmeste fremtid.

Det er en tendens, som vi ikke ser, går af mode lige foreløbigt, og som automationsvirksomhedernes fortrukne leverandør af pallemagasiner, er der god grund til at se ind i år 2022 med høje forventninger – og endnu mere travlhed, fortæller Majbritt Svane.

Tillidsbaseret salg og gode relationer skaber tryghed hos kunderne

Vores salg er i høj grad bygget på tillid, og det er rigtig fedt at opleve, at der er stor tillid fra vores kunder til, at vi kan levere et stærkt produkt, fortæller Louise Munk Jakobsen.

For selvom Covid-19 har gjort det vanskeligt for mange virksomheder at få produkter og komponenter hjem, har PALOMAT®, formået at forblive leveringsdygtige, hvilket har været – og stadig er – en af deres helt store forcer.

For vores kunder giver det en stor tryghed at vide, at PALOMAT® leverer til tiden – og den tillid vi får, skal vi fortsat værne om og leve op til, lyder det afslutningsvist fra Louise Munk Jakobsen

LÆS også: PALOMAT med kæmpe succes på dette års HI Messe
PALOMAT's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookie-indstillinger