ppm Industrial ApS

Engelsborgvej 31
2800 Kongens Lyngby
Tlf.: +46 31-742 08 77
Mobil: +45 26 700 962
E-mail: robert.bogekaer@ppmindustrial.com

web

Kompetencer: Gasmålinger, gasdetektorer, gasalarmer, gasanalyser, gasdataloggere, gasudtag, gaskølere, gaspumper, kondensatpumper, filtre, flowmålere, afskærmninger, varmeslanger, gasser, kalibreringsgasser, reagensglas, reagensrørpumpegastester, flammedetektorer

Vi er en privatejet virksomhed, der startede i 1991. Vi har hovedkontor i Gøteborg og har regionale kontorer i Stockholm, Kristianstad og Danmark. Med specificeret udstyr og regelmæssig vedligeholdelse kan vi hjælpe vores kunder med at sikre et sikkert arbejdsmiljø for produktion, sundhedsrisici og miljøpåvirkning.

Vores kunder findes i de fleste brancher, f.eks. i den offentlige sektor, kemisk og petrokemisk industri, shippingindustrien, bilindustrien, stålindustrien og medicinalindustrien. Vi har et komplet sortiment af produkter, service og uddannelse indenfor gasmåling, gasalarmer og gasdetektorer.

Her finder du alle vores produkter såsom gasalarmer, gasdetektorer og instrumenter til gasanalyse. Vi har et komplet sortiment til gasalarmer og overvågning af eksplosive og giftige gasser, gasdataloggere til langtidsovervågning, gaskromatografer, gaslækagedetektion mv. Vi har selvfølgelig service på alle vores produkter.

ISO9001-14001

Siden 2011 har vi været certificeret af SP efter ISO 9001 og 14001. Det er en garanti for, at hele vores produktionsproces er fuldt sporbar og kvalitetssikret.


Nyheder og Indlæg fra ppm Industrial ApS


Seneste fra ppm Industrial ApS