Gasanalyser

Gasanalyser foretages for at bestemme hvilken gas-type man har med at gøre. De tre mest anvendte gasmålere er: en bælg gasmåler, rotations gasmåler, turbine gasmåler og er alle 3 anvendelige til gasanalyse Gasdetektion – Montage og anvendelse - læs indlæg af Morten B. Jensen - Product Manager, Klinger

Leverandører af og viden om Gasanalyser:

Endress+Hauser A/S

Poppelgårdvej 10-12
2860 Søborg
Tlf.: +45 70131132
E-mail: info.dk@endress.com

www.dk.endress.com

Se hele vores produktprogram og profil her

GasDetect

Sadelmagervej 14
7100 Vejle
Tlf: +45 42 42 50 70
Mail: info@gasdetect.dk

www.gasdetect.dk

Se hele vores produktprogram og profil her

Geopal System A/S

Skelstedet 10B
2950 Vedbæk
Tlf.: (+45) 45 67 06 00
E-mail: info@geopal.dk

www.geopal.dk

Se hele vores produktprogram og profil her

HYTOR Fluid Solutions A/S

Guldborgsundvej 1
DK - 6705 Esbjerg
Telf.: 79 13 00 00
E-mail: infofluid@hytor.com

www.hytor.com

Se hele vores produktprogram og profil her

LØWENER Industri ApS

Smedeland 2
2600 Glostrup
Tlf.: 43 200 300
E-mail: vl@loewener.dk

web

Se hele vores produktprogram og profil her

PCE Instruments Denmark ApS

Birk Centerpark 40
7400 Herning
Tlf.: 70 30 53 08
E-mail: kontakt@pce-instruments.com

web

Se hele vores produktprogram og profil her

Tech Instrumentering

Axel Kiers Vej 44
8270 Højbjerg
Tlf.: 8739 2600
E-mail: info@tech.dk

www.tech.dk

Se hele vores produktprogram og profil her

ppm Industrial ApS

Engelsborgvej 31
2800 Kongens Lyngby
Tlf.: +46 31-742 08 77
Mobil: +45 26 700 962
E-mail: robert.bogekaer@ppmindustrial.com

web

Se hele vores produktprogram og profil her


Nyt om gasanalyse – Banebrydende løsning til brint!


11.apr 2024


Nyt om gasanalyse – Banebrydende løsning til brint!

HH Instruments - Vi har glædet os til at dele en ny og banebrydende løsning inden for gasanalyse af brint! Den er udviklet i forbindelse med et projekt, hvor målet var at udvikle en fuld analysecontainer til måling af brints sammensætning og kvalitet. Setuppet er optimeret til at være markedets bedste, og den fulde løsning skal sikre renheden af brinten, som kunden ønsker.

LØSNINGEN: DYNAMIQ-X, AURORA OG XMTC

Applikationen kræver en sammensætning af ultrahurtige og pålidelige gasanalysatorer. Derfor blev tre analysatorer fra producenterne, Panametrics og QMicro udvalgt til opgaven. Gasanalysatorerne er indbygget i et analyseskab, som sidder inde i containeren.

QMIRCO DYNAMIQ-X

DynamiQ-X er en gaskromatograf designet til at bestemme brint-, ilt-, og nitrogenkoncentrationer. Gaskromatografen sikrer hurtige målecyklusser med en ekstremt lille intern volumen, hvilket muliggør analysetider på omkring 45 sekunder.

PANAMETRICS AURORA

Laserfugtsensoren, Aurora er kendt for sin hurtige og præcise måling. Den sikrer valide målinger uden at drive, hvilket er afgørende for at opretholde pålideligheden samt eliminerer behovet for at sende sensorer til ekstern kalibrering.

PANAMETRICS XMTC

XMTC er en termisk ledningsevneanalysator, der anvender binærgasprincippet. Analysatoren reagerer hurtigt på ændringer i gassammensætningen, hvilket gør den ideel til ekstra måling for gaskromatografen.

BEHOVET FOR EN LØSNING

For at vi på sigt kan bruge brint, som vi i dag bruger andre energiformer, skal vi sikre at gaskvaliteten lever op til strenge krav om renhed og sammensætning. Derfor var der behov for en løsning, der kan måle hurtigt, præcist og med sensorer, der ikke driver i sine målinger.

Hvis du vil vide mere, så skriv til os på info@hhinstruments.dk eller kontakt Rasmus Rossen, som er projektansvarlig på tlf. +45 30 17 16 15.


HI Nyt – HH Instruments – Grøn omstilling kræver pålideligt måleudstyr til procesovervågning
HH Instruments – Grøn omstilling kræver pålideligt måleudstyr til procesovervågning

Gas spiller en afgørende rolle i mange industrielle processer og får stadig større betydning i takt med omstillingen af vores energi- og produktionssektorer. Med stigende integration af vedvarende energikilder som sol, vind og biomasse, stiger behovet for præcise analyser af den gas, der produceres og anvendes i processerne. Ved produktionen og distributionen af de mere bæredygtige energiformer er præcise målinger nemlig afgørende for at sikre en stabil forsyningskæde. Eventuelle variationer i gassammensætningen kan påvirke effektiviteten og forårsage driftsforstyrrelser, og det gør præcise målinger essentielle, for at kunne sikre optimal drift, nøjagtig fakturering og overholdelse af emissionsgrænser mm.

Vejen til nøjagtige og pålidelige målinger:

Gasmåling og -analyse bliver påvirket af mange faktorer, og det kan være udfordrende at få målinger, der lever op til de stigende krav. Den udfordring har Panametrics løst ved hjælp af deres innovative sensorteknologier, der gør måleudstyret i stand til at måle selv de mindste variationer. Udstyret fra Panametrics er kendt for deres mange avancerede funktioner, som kan tilpasses stort set alle måleopgaver uanset miljø og krav, hvilket gør det muligt at foretage de meget nøjagtige målinger, som kræves ved udviklingen og håndteringen af de mere grønne energiformer.

Andet nyt fra HH Instruments

De innovative sensorteknologier gør udstyret i stand til at måle og analysere selv de mindste variationer i gassammensætningen, så man kan opdage alle afvigelser og træffe øjeblikkelige foranstaltninger, der opretholder effektivitet og kvalitet.

Gasanalyse på biogasanlæg:
For et par uger siden afsluttede vi et gasanalyseprojekt på et biogasanlæg, hvor de vil opgraderer deres gas, så den kan bruges som LBG (liquified biogas) i transportsektoren. Derfor kræver anlægget en meget høj metankoncentration med næsten ingen CO2 og fugt, som vi opnår ved at måle 99,7-100 % metan, 0-30 ppm CO2, 0-5 ppm H2O og 0-0,3 % O2.

Analysesystemet skal monteres på væggen i procesanlægget og kan styres og reguleres via PLC. I dette tilfælde styrer kunden selv systemet, men vi kan også stå for regulering og kalibrering via. ekstern elektronik. Systemet blev udviklet i samarbejde med Panametrics, der har været en værdifuld sparringspartner og leverandør til projektet.


Nyt om gasanalyse fra HH Instruments
HH Instruments – Grøn omstilling kræver pålideligt måleudstyr til procesovervågning

Gas spiller en afgørende rolle i mange industrielle processer og får stadig større betydning i takt med omstillingen af vores energi- og produktionssektorer. Med stigende integration af vedvarende energikilder som sol, vind og biomasse, stiger behovet for præcise analyser af den gas, der produceres og anvendes i processerne.

UDVALGT MÅLEUDSTYR TIL GASANALYSE

XMTC - Transmitter og Analysator
Ved hjælp af varmeledningsevne måler XMTC koncentrationen af en binær gasblanding, som f.eks. indeholder hydrogen, kuldioxid, metan eller helium. XMTC er den mest stabile varmeledningsevne-analysator på markedet og behøver minimal kalibrering og service.

OXY.QI – Oxygen Transmitter
OXY.QI er en yderst pålidelig og omkostningseffektiv loop-drevet transmitter med 4 til 20 mA output. Iltindholdet måles i ti ppm-intervaller og syv procentintervaller, og alle områder kan vælges af brugeren.

HygroPro II - Fugt transmitter
HygroPro II er en kompakt, loop-drevet transmitter med display, som er designet specifikt til at opfylde kravene til robuste, industrielle og kulbrintebehandlingsapplikationer. Den kan måle fugt i både gasser og kulbrintevæsker, og giver et 4 til 20 mA output sammen med HART digital kommunikation.

Se alle produkter til GasanalyseCookie-indstillinger