Nyt om gasanalyse – Banebrydende løsning til brint!

gasanalyse fra hh instruments

Nyt om gasanalyse – Banebrydende løsning til brint!

HH Instruments – Vi har glædet os til at dele en ny og banebrydende løsning inden for gasanalyse af brint! Den er udviklet i forbindelse med et projekt, hvor målet var at udvikle en fuld analysecontainer til måling af brints sammensætning og kvalitet. Setuppet er optimeret til at være markedets bedste, og den fulde løsning skal sikre renheden af brinten, som kunden ønsker.

LØSNINGEN: DYNAMIQ-X, AURORA OG XMTC

Applikationen kræver en sammensætning af ultrahurtige og pålidelige gasanalysatorer. Derfor blev tre analysatorer fra producenterne, Panametrics og QMicro udvalgt til opgaven. Gasanalysatorerne er indbygget i et analyseskab, som sidder inde i containeren.

QMIRCO DYNAMIQ-X

DynamiQ-X er en gaskromatograf designet til at bestemme brint-, ilt-, og nitrogenkoncentrationer. Gaskromatografen sikrer hurtige målecyklusser med en ekstremt lille intern volumen, hvilket muliggør analysetider på omkring 45 sekunder.

PANAMETRICS AURORA

Laserfugtsensoren, Aurora er kendt for sin hurtige og præcise måling. Den sikrer valide målinger uden at drive, hvilket er afgørende for at opretholde pålideligheden samt eliminerer behovet for at sende sensorer til ekstern kalibrering.

PANAMETRICS XMTC

XMTC er en termisk ledningsevneanalysator, der anvender binærgasprincippet. Analysatoren reagerer hurtigt på ændringer i gassammensætningen, hvilket gør den ideel til ekstra måling for gaskromatografen.

BEHOVET FOR EN LØSNING

For at vi på sigt kan bruge brint, som vi i dag bruger andre energiformer, skal vi sikre at gaskvaliteten lever op til strenge krav om renhed og sammensætning. Derfor var der behov for en løsning, der kan måle hurtigt, præcist og med sensorer, der ikke driver i sine målinger.

Hvis du vil vide mere, så skriv til os på info@hhinstruments.dk eller kontakt Rasmus Rossen, som er projektansvarlig på tlf. +45 30 17 16 15.

LÆS også: Spar tid og penge med automatisk dataindsamling!
HH Instruments A/S's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookie-indstillinger