HI Nyt – HH Instruments – Grøn omstilling kræver pålideligt måleudstyr til procesovervågning

HH Instruments – Grøn omstilling kræver pålideligt måleudstyr til procesovervågning

Gas spiller en afgørende rolle i mange industrielle processer og får stadig større betydning i takt med omstillingen af vores energi- og produktionssektorer. Med stigende integration af vedvarende energikilder som sol, vind og biomasse, stiger behovet for præcise analyser af den gas, der produceres og anvendes i processerne. Ved produktionen og distributionen af de mere bæredygtige energiformer er præcise målinger nemlig afgørende for at sikre en stabil forsyningskæde. Eventuelle variationer i gassammensætningen kan påvirke effektiviteten og forårsage driftsforstyrrelser, og det gør præcise målinger essentielle, for at kunne sikre optimal drift, nøjagtig fakturering og overholdelse af emissionsgrænser mm.

Vejen til nøjagtige og pålidelige målinger:

Gasmåling og -analyse bliver påvirket af mange faktorer, og det kan være udfordrende at få målinger, der lever op til de stigende krav. Den udfordring har Panametrics løst ved hjælp af deres innovative sensorteknologier, der gør måleudstyret i stand til at måle selv de mindste variationer. Udstyret fra Panametrics er kendt for deres mange avancerede funktioner, som kan tilpasses stort set alle måleopgaver uanset miljø og krav, hvilket gør det muligt at foretage de meget nøjagtige målinger, som kræves ved udviklingen og håndteringen af de mere grønne energiformer.

Andet nyt fra HH Instruments

De innovative sensorteknologier gør udstyret i stand til at måle og analysere selv de mindste variationer i gassammensætningen, så man kan opdage alle afvigelser og træffe øjeblikkelige foranstaltninger, der opretholder effektivitet og kvalitet.

Gasanalyse på biogasanlæg:
For et par uger siden afsluttede vi et gasanalyseprojekt på et biogasanlæg, hvor de vil opgraderer deres gas, så den kan bruges som LBG (liquified biogas) i transportsektoren. Derfor kræver anlægget en meget høj metankoncentration med næsten ingen CO2 og fugt, som vi opnår ved at måle 99,7-100 % metan, 0-30 ppm CO2, 0-5 ppm H2O og 0-0,3 % O2.

Analysesystemet skal monteres på væggen i procesanlægget og kan styres og reguleres via PLC. I dette tilfælde styrer kunden selv systemet, men vi kan også stå for regulering og kalibrering via. ekstern elektronik. Systemet blev udviklet i samarbejde med Panametrics, der har været en værdifuld sparringspartner og leverandør til projektet.

LÆS også: Nyt om gasanalyse fra HH Instruments
HH Instruments A/S's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookie-indstillinger