ProInvent A/S

Lyngsø Allé 3
2970 Hørsholm
Tlf.: 45 76 10 01
E-mail: ld@proinvent.dk

www.proinvent.dk

Kompetencer: Robotter, produktudvikling, kollaborative robotter, cobots, inspektionsmaskiner, visionssystemer, automation, droids, robotprogrammering

ProInvent A/S er din partner helt fra starten af dit produktudviklingsprojekt, og indtil vi overleverer det nyudviklede produktionsudstyr og din nye produktion ramper op. ProInvent er en one-stop-shop, der leverer integreret markeds-, produkt- og teknologiudvikling, dvs. produktionsmaskiner, production Droids, inspektionsmaskiner, visionsystemer og industriel automatisering.

ProInvent A/S udvikler og leverer også Produktion Droids og LabDroids. En droid er en robot, der vha. deep learning, 3D koordinerede bevægelser med flere arme, vision guidance og -inspektion udfører opgaver der er så svære at de normalt udføres af mennesker eller af en kombination af mennesker og robotter.

Produktion Droids
De collaborative robotter flytter sig hele tiden; bliver nemmere at programmere og får egenskaber, der gør dem i stand til at overtage en masse tidskrævende arbejdsopgaver. »Collaborative robotter er på vej mod at komme endnu tættere på mennesker, faktisk er vi begyndt at kalde dem for fuldautomatiske collaborative robotter, production droids eller på dansk produktionsdroider. Vi kan se, at nogle af de opgaver vi tidligere mente skulle halvautomatiseres, så robotter og mennesker arbejdede sammen om en opgave, nu kan fuldautomatiseres med avancerede robotter. Det er robotter, som har avancerede vision-systemer og to arme med forskellige kraft/”muskler”, nogle har taktile sensorer, og andre er selvkalibrerende.

ProInvent har, så vidt vi ved, udviklet den fremmeste robot-og visionteknologi i verden til glashåndtering og inspektion for chips and cracks