RINCO ULTRASONICS DANMARK A/S

Nordre Strandvej 119, F106
3150 Hellebæk
Tlf.: 86 34 31 99
E-mail: info@rincoultrasonics.dk

www.rincoultrasonics.com/da

Kompetencer: Ultralydssvejsning, Ultralydssvejsemaskiner, Ultralydsskæremaskiner og komponenter, Ultralydsgeneratorer og moduler, Ultralydsaktuatorer, Håndenheder til ultralydssvejsning, Ultralydskomponenter og værktøjer, Komplette ultralydsløsninger

Perfektion ned i den mindste detalje

Passionen for detaljer og tekniske visioner driver os hele tiden fremad. Inden for 40 år er RINCO ULTRASONICS vokset fra en lille familievirksomhed til en af verdens førende virksomheder inden for ultralydssvejse- og skæreteknik.

De mange små trin i vores dagligdag er i løbet af årene blevet til store tekniske spring, som har ændret arbejdsmåden inden for industrien. For os er dette ikke kun en succes, også en ansporing: Vi vil fortsætte med at udvikle nye og bedre produkter. Vi vil fortsætte med at sikre vores høje kvalitet. Vi vil fortsætte med at yde den bedste service.

Bære et ansvar. Yde en indsats.

Vores førende rolle inden for ultralydssammenføjning og ultralydsskæring medfører et særligt ansvar: Derfor arbejder vi forsigtigt med de naturlige ressourcer og støtter vores region med aktive og passive bidrag. Vores handlemåde præges af grundværdier som hæderlighed, hjælpsomhed og respekt. Det gælder både for den måde, hvorpå vi behandler vores kunder og leverandører, og for samarbejdet på arbejdspladsen eller kommunikationskulturen ved forhandlingsbordet. Desuden måler vi os i forhold til præstationsværdier som flid, perfektion, effektivitet og innovationskraft.

Din tilfredshed er vores målestok

For vores kunder betyder det, at de altid kan have tillid til os. Vi overholder tider og aftaler. Og vi tilbyder tjeneste og løsninger, som næppe findes andre steder: For eksempel analyserer vi anvendelser og værktøj og tester vores kunders materialer gratis og giver først et tilbud, når vi kan tilbyde en løsning. Vores After-Sales-Service er også unik: Flere år efter vi har afsluttet en forretning, hjælper vi gerne vores kunder med teknisk support. Vi tilbyder desuden løbende vores medarbejdere individuelle uddannelses- og certificeringsprogrammer.

Som du ser: Der er meget at fortælle om den måde, vi arbejder på. Det er bedst, hvis du selv danner dig et billede af os, vores filosofi og vores lidenskab for perfektion. Du er meget velkommen til at besøge os i Romanshorn i Schweiz – eller i Hellebæk v. Helsingør, og lære os at kende – og få en god snak om dine muligheder med denne teknik.