SILHORKO-EUROWATER A/S

Jylland/Fyn (Skanderborg): 87 93 83 00
Sjælland (Hillerød): 48 20 10 00
E-mail: info.dk@silhorko.dk

www.silhorko.dk

Kompetencer: Afkarboniseringsanlæg, Afluftere, Aktivt kulfilter, Blødgøringsanlæg, Demineraliseringsanlæg, Doseringspumper, EDI-anlæg, Filtreringsanlæg, Membranafgasser, Mixed-bed anlæg, Nanofiltreringsanlæg, Omvendt osmoseanlæg, Omvendt osmoseanlæg kompakt med komplet forbehandling type CU:RO, Selektiv ionbytningsanlæg, Trykfilteranlæg, UV-desinfektionsanlæg

SILHORKO blev grundlagt i 1936, og det hele begyndte med fremstilling af filteranlæg til rensning af vand til andelsmejerierne. Siden har ekspertisen udviklet sig til at omfatte vandbehandling i bred forstand, og kundekredsen tæller i dag virksomheder inden for stort set alle brancher. Vi er i 2020 blevet en del af Grundfos.

Aktiviteterne er koncentreret om udvikling, fremstilling, projektering, salg og service af komplette løsninger til behandling af vand.

Vores erfaring med vandbehandling omfatter:

  • utallige vandværker og private vandforsyninger
  • mangeartede anvendelsesområder inden for alle typer industrivirksomheder og institutioner

Vi er en international koncern med mere end 430 selvstændige og erfarne medarbejdere. Heraf er en stor del beskæftiget i Danmark, hovedsageligt på vores hovedkontor og fabrik i Stilling. Desuden ydes teknisk rådgivning og service fra vores afdeling i Hillerød.”

Produkterne er af meget høj kvalitet. Løsninger, materialevalg og processer optimeres til stadighed i tæt samarbejde med leverandører.

Vores mange års erfaring og seriefremstillingen betyder, at du er garanteret driftssikre anlæg, kort leveringstid og konkurrencedygtige priser.

Internationalt er vi repræsenteret i de fleste europæiske lande – enten via egne datterselskaber eller lokale forhandlere. Forholdet til såvel medarbejdere som kunder og samarbejdspartnere bygger på langvarige relationer.

Vandbehandlingsanlæggene sælges uden for Danmark under navnet EUROWATER, primært via 23 salgs- og servicekontorer i egne datterselskaber fordelt på 14 lande. Den internationale kontaktflade udgør fundamentet for en bred erfaringsudveksling og placerer os blandt de førende i Europa.