SILHORKO – Ses vi på vandværksmessen i Roskilde?

Den 6. maj slår Danske Vandværker dørerne op til årets vandværksmesse i Roskilde. Vi står klar på stand 23 til en snak omkring dit, mit og vores drikkevand. 

Hos SILHORKO har vi mere end 85 års erfaring med filtrering af grundvand. Vores drikkevandsløsninger bygger derfor på årtiers erfaring, så vi kan garantere korrekt vandbehandling og sikker drift af dit vandværk. 

På Samsø står et SILHORKO trykfilteranlæg fra 1954 – og det er stadig i drift! Så hvis du vil høre mere om driftsikkerhed og levetid udover det sædvanlige, så kig forbi vores stand og få samtidig en fadøl fra vores rustfri TFBeer fadølsanlæg. 

Du kan blandt andet også få et kig ind i et trykfilter, og høre mere om anvendelsen af filtermaterialer til fjernelse af jern, mangan, ammonium, arsen, pesticider m.m.

Undgå vandspild i produktionen

Returskylning af filtre, uanset om det er åbne eller lukkede filtre, er afgørende for at opnå en tilfredsstillende vandbehandling. I stedet for at lede filterskyllevandet til afløb kan det genfiltreres. Derved kan man udnytte vandressourcen med op til 100 %, og minimere vandspildet i produktionen. 

Kom og hør nærmere på standen, hvordan vi kan hjælpe jer med at minimere ressoruceforbruget på vandværket. 

Her på silhorko.dk, kan du læse mere om genbrug af filterskyllevand og få konkrete eksemplar fra vandværker, som allerede genbruger filterskyllevandet. 

På standen kan du møde Kåre Andersen, Peter Thue Poulsen, Arne Chr. Koch, Bjarne Søes og Helle Vedel Kristensen.

Vi glæder os til at se dig!

LÆS også: SILHORKO – Mød os på vandværksmessen i Aars
SILHORKO-EUROWATER A/S's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *