NORD Drivesystems – Virtuel oplevelse af innovationer

Med sin NORD Digital Trade Fair når NORD DRIVESYSTEMS ud til interesserede i 13 lande

Hvorfor skal en virtuel messe kun tjene som et midlertidigt supplement til en fysisk messe? NORD DRIVESYSTEMS har stillet dette spørgsmål og gør sin permanent tilgængelige NORD Digital Trade Fair 360° Tour tilgængelig i endnu flere lande. Antallet af lande er nået op på 13. Den digitale messe har kvalificerede moderatorer, der præsenterer virksomhedens produktinnovationer som synkronmotoren IE5+ eller NORDAC ON-frekvensomformeren.

Gearmotorkonceptet DuoDrive repræsenterer en milepæl i udviklingen, med den højeffektive motor IE5+, der er integreret i et enkelt-trins tandhjulsgear – en kombination, der opnår en spektakulær systemeffektivitet på 92 procent.

360 graders messetur

Disse og yderligere innovationer fra NORD DRIVESYSTEMS kan aktivt findes i en 360 graders messetur, eller man kan lade moderatorerne vise udstillingsstanden og få mere at vide om specifikke produkter.

Mange interesserede har allerede benyttet sig af denne service hjemmefra og fået oplysninger på vores digitale udstillingsstand. I mellemtiden er NORD Digital Trade Fair live i 13 lande.

Du kan finde den digitale messe fra NORD DRIVESYSTEMS her

LÆS også: NORD på vækstvejen
NORD Drivesystems A/S's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookie-indstillinger