Unipark a/s


Hejreskovvej 6
3490 Kvistgaard
Tlf.: 29 63 69 14
E-mail: ph@unipark.dk

web

Kompetencer: Systemparkering, halv og fuld automatisk bilparkering,  bilparkering, parkeringsplatforme, parkeringslifte, combilifte, bilelevator, specialløsninger, bomanlæg, sluser, personsluser, cykelparkering,  adgangsspærre, P-Hus løsninger, drejeskiver, sikring, pullerter, steler

Unipark er et 100% danskejet firma, der beskæftiger sig med rådgivning, salg og implementering af moderne og velafprøvede parkeringssystemer. Vi har eksisteret på det danske marked siden 2004 og har et tæt samarbejde med ledende, europæiske systemproducenter, der alle på hver deres måde besidder unik erfaring og viden inden for udvikling og implementering af avancerede parkeringsløsninger.

Når Unipark rådgiver danske firmaer og offentlige myndigheder om planlægning og installering af parkeringssystemer, er det således med mange års faglighed og ekspertise i ryggen.

Ved nybyggeri deltager Unipark i den indledende projektering for at sikre den mest økonomiske og praktiske løsning. Ved renoveringer og ombygninger er vi med til allerede fra starten at skitsere mulige løsningsforslag.

Vi er ”leverandør af tillid, troværdighed og sikkerhed”. Det kan vi gøre fordi produktpaletten er blevet udviklet over 50 år, fordi ingen har adgang til bilerne uden nøgle, kode eller chip, Og fordi vores løbende service sikrer anlæggets drift.


Nyheder og Indlæg fra Unipark a/s


Seneste fra Unipark a/s


Cookie-indstillinger