Well Air ApS


Thorndahlsvej 6
9200 Aalborg SV
Tlf.: +45 70 22 13 66
E-mail: info@wellair.dk

web

Kompetencer: Varmepumper, klimaanlæg, luft til luft varmepumper, luft til vand varmepumper, køleanlæg, aircondition, ventilation, hybrid løsninger

Moderne hjem og virksomheder kræver fokus på kvalitet, miljø og økonomi

Moderne hjem og virksomheder kræver fokus på kvalitet, miljø og økonomi – uanset om det drejer sig om varmepumper, aircondition, køle- og fryseanlæg eller klimakontrol.

WellAir tilbyder et bredt og professionelt sortiment indenfor miljørigtige kvalitetsprodukter og løsninger i segmenterne aircondition, varmepumper, klimaanlæg, frikøling, køle- og fryseanlæg, affugtere, procesanlæg for produktion og meget mere til fornuftige aftaler og priser.

At levere og montere air condition, varmepumpe og klimaanlæg er opgaver, de fleste installatører kan udføre. Men at få anlæggene til at køre optimalt og servicere som kunden ønsker det – både med hensyn til økonomi, energiforbrug og logistik, er straks sværere.

Markedet for air condition og varmepumper tilbyder en række produkter, som stort set ligner hinanden såvel i ydelse som i design og økonomi. Men hvilke kriterier skal man så vælge ud fra – hvordan finder man rundt i junglen af mere eller mindre seriøse tilbud?

Først og fremmest skal du kontakte en leverandør som ved, hvad han snakker om, og som har erfaring og kompetence til at rådgive dig i dit valg. Kort sagt, så skal du vælge en leverandør, som leverer komplette og holdbare løsninger.

Hos WellAir ved vi, hvad vi snakker om, og kan derfor hjælpe dig med at få den bedste økonomi i dit anlæg. Vi har mere end 60 års erfaring i at rådgive, levere og montere anlæg til såvel det private som det professionelle marked. Vores udgangspunkt er altid dit behov – aldrig vores eget.

Cookie-indstillinger