Samsung omstrukturerer i Danmark

Varmepumpe fra Samsung hos Well Air

Samsung omstrukturerer i Danmark

Samsung Climate Solutions annoncerer sin beslutning om at omstrukturere  Samsung Climate Solutions Business i Danmark. Formålet med ændringerne er øge effektivitet og at kunne yde den bedste service til alle Samsung Climate Solutions-kunder på det danske marked.

Som en del af omstruktureringen er Well Air A/S i øjeblikket den eneste Samsung-partner i Danmark på baggrund af et langvarigt samarbejde og partnerskab. Fra maj 2024 vil Well Air blive suppleret af salgsselskabet Ahlsell, hvilket betyder, at Well Air og Ahlsell herefter er de eneste distributører af  Samsung Climate Solutions-produkter i Danmark.

Wim Vangeenberghe, præsident for Samsung Electronics Air Conditioner Europe B.V. siger: ”Vi fortsætter med at udbygge vores partnerskab og den fortsatte vækst og udvikling. Vi har derfor taget en strategisk beslutning om at cementere vores eksisterende partnerskab med Well Air A/S, og samtidigt byde Ahlsell velkommen som en del af Samsung Aircon -familien. Denne beslutning afspejler Samsung Climate  Solutions’ fortsatte ambition og satsning på høj ekspertise i Danmark ”.

Pr. 8. november 2023 har Samsung Climate Solutions opsagt distributionsaftalen med Dansk Klima Center Aps. Som et resultat heraf er Dansk Klima Center Aps fra og med denne dato ikke længere en autoriseret Samsung distributør og Samsung vil herefter ikke sælge produkter via Dansk Klima Center Aps.

Ved spørgsmål om Samsung Climate Solutions produktgaranti kan du enten kontakte din installatør, Samsungs autoriserede servicecentre, Wellair A/S. Telefon: +45 70 22 13 66, e-mail: info@wellair.dk eller Samsung Climate Solutions: www.samsung.com/dk/support/contact, telefon: +45 70 70 19 70

LÆS også: Well Air A/S overtager eventuelle reklamationer og garantisager på Samsung klimaløsninger
Well Air ApS's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookie-indstillinger