ADK Adgangskontrol

ADK (AdgangsDørsKontrol) adgangskontrolsystemer udgør en integreret del af moderne sikkerhedsløsninger

ADK adgangskontrolystemerne giver nøjagtig kontrol over, hvem der har adgang til forskellige områder og hvornår. Disse systemer kombinerer teknologi som kortlæsere, biometriske læsere og elektroniske låsesystemer for at sikre en effektiv og skalerbar adgangsstyring.

ADK-systemer til virksomheder giver administratorer mulighed for at tildele unikke adgangsrettigheder til medarbejdere baseret på deres rolle, afdeling eller tidsbegrænsede behov. Dette gør det muligt at differentiere adgangsniveauer og sikre, at kun autoriserede personer har adgang til bestemte områder.

Leverandører af ADK Adgangskontrol:

Ansnei

Klostermosevej 140
3000 Helsingør
Tlf.: 82 13 40 22
E-mail: support@ansnei.com

web

Se hele vores produktprogram og profil her

ComSystem A/S

Porthusvej 9
3490 Kvistgaard
Tlf.: +45 4913 9693
E-mail: salg@comsystem.dk

www.comsystem.dk

Se hele vores produktprogram og profil her

DANFLEX PORTE

Tlf.: 29 92 79 63
E-mail: info@danflexporte.dk

web

Se hele vores produktprogram og profil her

EFB-Elektronik Nordic A/S

Naverland 22
2600 Glostrup
Tlf.: +4544662911
E-mail: info(at)efb-nordic.dk

www.efb-elektronik.de/da

Se hele vores produktprogram og profil her

Mejlshede Gruppen A/S

Nørrebrogade 84
2200 København N
Tlf: 35 39 39 39
E-mail: info@mejlshede.dk

web

Se hele vores produktprogram og profil her

Plento ApS
- en del af Mimus ApS

Helgeshøj Alle 18,
2630 Taastrup
Tlf: 31 55 11 12
E-mail: salg@plento.dk

web

Se hele vores produktprogram og profil her

SystemHouse Solutions AB

Mikrofonvägen 28
126 37 Hägersten, Sverige
Tlf.: +46 10 303 99 70
E-mail: info@systemhousesolutions.com

www.systemhousesolutions.dk

Se hele vores produktprogram og profil her

Videx Danmark ApS

Hammershusgade 15
2100 København Ø
Tlf.: +45 3929 8000
​Email: videx@videx.dk

www.videx.dk

Se hele vores produktprogram og profil her


Mere viden om ADK adgangskontrol:

Biometriske ADK-læsere, såsom fingeraftryks- eller ansigtsgenkendelse, leverer en høj grad af sikkerhed og nøjagtighed ved at basere adgang på individuelle fysiske egenskaber. Kortlæsere, der bruger proximity- eller smartkortteknologi, tilbyder bekvemmelighed og hurtig adgang uden fysisk kontakt.

Integrationen af ADK-systemer med andre sikkerhedsteknologier, som alarmsystemer og overvågningskameraer, muliggør en samlet og koordineret sikkerhedsløsning. Administratoren kan også overvåge adgangshændelser i realtid og få adgang til detaljerede rapporter for at lette sikkerhedsrevision og overholdelse af standarder.

For virksomheder med flere filialer eller komplekse organisationer muliggør ADK-systemer fjernadministration, hvilket giver administratorer mulighed for at styre adgangen centralt. Dette er især nyttigt for at reagere hurtigt på ændringer i adgangsbehov og for at opretholde en konsekvent sikkerhedsstandard på tværs af alle lokationer.

Samlet set tilbyder ADK-adgangskontrolsystemer en effektiv og intelligent måde at beskytte virksomhedens aktiver og personale på. Implementeringen skal skræddersys virksomhedens unikke behov, og regelmæssig vedligeholdelse er afgørende for at sikre pålidelig drift over tid


Elektronisk adgangskontrol til erhverv: Tre gode grunde til at investere
Elektronisk adgangskontrol er i takt med teknologiens udvikling de seneste år blevet en mere og mere populær løsning for virksomheder, der ønsker at forbedre sikkerheden og strømline driften. Mejlshede Låse A/S kommer her med tre vigtige fordele ved elektronisk adgangskontrol, som gør det til en investering, der vil være godt givet ud for mange danske virksomheder og institutioner.

Nem administration

Elektronisk adgangskontrol er nemt at administrere, da al administration sker fra en brugervenlig digital platform. Det betyder bl.a., at der ikke skal bruges tid på at holde styr på fysiske nøgler. I stedet for traditionelle nøgler bruger disse systemer nemlig nøglebrikker, adgangskort eller digitale nøgler på mobiltelefonen, og I kan derfor i tilfælde af mistede 'nøgler' med få klik spærre en gammel brik og lave en ny. Nemt, hurtigt og effektivt. Det betyder også, at mange af de opgaver en låsesmed normalt foretager, er noget, I vil kunne klare selv.

Fuld kontrol og overblik

Med elektronisk adgangskontrol har I fuld kontrol og overblik over alle brugere og deres aktiviteter på adgangssystemet. Det kan fx bruges til at registrere hvem, lukker sig ind i et område, hvornår de lukker sig ind og evt. også hvor lang tid de opholder sig på det pågældende område. Det giver jer et godt datagrundlag i tilfælde af en eventuel sikkerhedsundersøgelse. Derudover kan I med elektronisk adgangskontrol også tildele og fjerne adgang til specifikke områder på medarbejder- og dørniveau. Dermed kan I sikre, at en medarbejder kun får adgang til de nødvendige områder. Det er desuden muligt at tidsindstille adgang til forskellige områder.

Gode økonomiske besparelser på sigt

Installation af elektronisk adgangskontrol er en investering, der vil være godt givet ud på sigt. Det skyldes den store besparelse, I her kan opnå på driftsomkostningerne i forhold til mekaniske løsninger, der ofte er billigere at etablere men også langt dyrere i drift og vedligeholdelse, fordi det er dyrt at omlægge låsene, hver gang nøgler mistes. Derfor bør man som virksomhed forud for en investering i elektronisk adgangskontrol kigge på, hvilke driftsomkostninger man har med sit nuværende låsesystem. Herefter vil det være muligt at beregne, hvor lang tid det vil tage, før investeringen har betalt sig selv hjem.

Mejlshede tilbyder både installation og service

Mejlshede Låse A/S tilbyder naturligvis både installation og servicering af elektronisk adgangskontrol. Heraf sælger og installerer Mejlshede nogle af de mest anerkendte systemer på markedet som fx det finske iLOQ låsesystem, Salto samt ACTpro, der flittigt benyttes ude hos de danske virksomheder og institutioner.Cookie-indstillinger