Låsesystem

Med et elektronisk låsesystem er risikoen for indbrud og ulovlig indtrængen i bygning / virksomheden kraftigt nedsat. Man kan enten vælge et mekanisk låsesystem, eller et elektronisk låsesystem, som samtidig fungerer som adgangskontrol og øger sikkerheden betragteligt

Leverandører af og viden om Elektronisk Låsesystem / låsesystemer:


HERKULES Sikring

Hovedvejen 8
8920 Randers NV
Tlf.: 52 38 51 00
E-mail: Kontakt@herkules-sikring.dk

www.herkules-sikring.dk

Kompetencer: Varevognssikring, lastvognssikring, låsesystemer

Læs mere om HERKULES Sikring


Mejlshede Gruppen A/S

Nørrebrogade 84
2200 København N
Tlf: 35 39 39 39
E-mail: info@mejlshede.dk

web

Kompetencer: Adgangssikring, adgangskontrol, alarmsystemer, dørtelefoner, elektroniske låse, pakkepostanlæg, låse til hoveddøre, låsesystemer, sikringsniveauer og forsikringskrav, videoovervågning

Læs mere om Mejlshede Gruppen A/S


Sanistål

Håndværkervej 14
9000 Aalborg
Tlf.: 96 30 60 00
E-mail: sanistaal@sanistaal.dk

www.sanistaal.com

Kompetencer: Alt i metaller og Stål, Blankt stål, Byggestål, Konstruktionsstål

Læs mere om Sanistål A/S


Videx Danmark ApS

Hammershusgade 15
2100 København Ø
Tlf.: +45 3929 8000
​Email: videx@videx.dk

www.videx.dk

Kompetencer: Dørstationer, Dørtelefoner, GSM Adgangskontrol, GSM - Trådløs dørtelefoni, Svartelefoner

Læs mere om Videx Danmark ApS


Herkules Sikring – Låsesystem til lastbiler
En låst lastbil er ikke det samme som en indbrudssikker lastbil. Ofte skal der ikke ret meget til at bryde ind i lastrummet, og selvom at bilen måske ikke er fuld, så står der måske en palleløfter eller andet, som ikke blot er dyr men også svær at undvære.

Med en tyverisikring til lastbil fra Herkules Sikring sparer du ikke blot på de direkte omkostninger så som selvrisiko og genanskaffelser. Også driftstab, udsat arbejde og administrative opgaver spares ved en effektiv tyverisikring. -Det er trods alt bedre at holde tyven helt ude af bilen så arbejdet kan fortsætte uden hindringer.

Det gennemtænkte låsesystem er en indvendig indbrudssikring, der holder lastrummet sikkert låst. Som vores indbrudssikring til varebiler er låsesystemet automatisk og brugervenligt. Hvor systemet er fuldt automatisk i varebilerne, er der i lastbilerne mulighed for at tilpasse som kunden ønsker det. Låsesystemet kan fx låse når strømmen til læssebagsmæk slukkes. Det kan også ske med en timer eller en nøgle, hvis det ønskes. 

Oplåsning sker ALTID først, når bilen har tænding på. Dvs. at det ikke er muligt at bryde ind i førerhuset og låse lastrummet op. Man er simpelthen nødt til at sætte nøglen i tændingen før tyverisikringen kan låses op. Et låsesystem er en god idé til både firmabilen og fiberbilen. Vil du vide hvorfor så læs her. God til håndværkere og andre i varebiler. Især hvis du kører rundt med større værdier eller specialfremstillede instrumenter/ værktøj


OEM Automatic Klitsø – Opnå det højeste sikkerhedsniveau med låsesystemer fra Castell
Luger og porte til farlige maskinbevægelser er påkrævet en form for beskyttelse
Som et alternativ til konventionelle elektriske låseafbrydere kan låsesystemer anvendes. Mekaniske låsesystemer betyder minimal ledningsføring og nem installation. Med implementeringen af et låsesystem fra Castell afbrydes styrekredsløbet ved aktivering, og maskinen stopper. Nøglen frigivet fra omskifteren anvendes derefter til f.eks. at åbne en dør. Hvis der er flere døre på maskinen, kan en omskifterenhed bruges til at frigive flere nøgler. Det betyder, at der ikke er brug for ledninger, enten til dørene eller skifteenheden.

Danske Danalock afskaffer nøgler i det norske forsvar
Danske Danalock har netop landet en stor ordre til det norske forsvar med sit nøglefrie låsesystem, der automatiserer nøglehåndteringen på boliger og værelser og dermed sparer penge på administration

Ordren er på 30 millioner norske kroner og vil betyde at rigtigt mange nøgler i forsvares gøres overflødige, fordi man låser op med sin mobiltelefon. Det gør administrationen meget nemmere fordi der ikke skal produceres og distribueres fysiske nøgler.

Det statslige norske forvaltningsorgan, Forsvarsbygg, som udvikler, bygger, driver og håndterer ejendomme til forsvarssektoren i Norge, har underskrevet en rammeaftale på den nøglefrie løsning med den danske virksomhed, Danalock, og de norske virksomheder INTIN, Låssenteret Norge, Mediebruket og EL-PROFFEN. Den omfattende kontrakt blev vundet af leverandørgruppen på fem firmaer, som hver har specialiseret sig inden for hvert sit fagområde. Rammeaftalen gælder for tre år i første omgang, og Forsvarsbygg har beregnet værdien til 30 millioner norske kroner.
Med denne levering vil de, der vil åbne en af Forsvarsbyggs mange tusinde døre, ikke længere være afhængige af at blive tildelt en fysisk nøgle i forbindelse med indkvartering. Det tidskrævende og logistisk udfordrende arbejde bliver betydeligt enklere. Når låsesystemet er blevet opgraderet, kan nøglerne tildeles digitalt til brugerens mobiltelefon, når vedkommende for eksempel bestiller en overnatning i Forsvarsbyggs system.

"Det er glædeligt, at Forsvarsbygg valgte vores løsning efter flere forhandlingsrunder med flere leverandører. Det er ekstra glædeligt, at vores løsning scorer højst på kvalitet på både produkt og levering," siger den daglige leder i INTIN AS, Rune Viken. "Leverandørgruppen har ekspertise inden for både låse, integration med IT-systemer, og service og vedligeholdelse. Derudover er vi placeret i alle landets kommuner."

STOR AFTALE ER UNDERSKREVET: Disse skal gøre fysiske nøgler overflødige på Forsvarsbyggs mange tusinde overnatningssteder.

Leverandørgruppen, som skal levere elektroniske låse til Forsvarsbygg er:
· Danalock International ApS - den danske virksomhed er i dag en global leverandør af Smart Locks med mere end 10 års erfaring i branchen. Danalock leverer en komplet portefølje af Smart Locks og samarbejder med Salto Systems S.L.

· INTIN AS - norsk forhandler og systemintegrator af ny Smart Home-teknologi

· Låssenteret Norge - total leverandør inden for sikring af ejendomme

· Mediebruket - specialister i at udvikle og drive alt fra de enkleste websteder til omfattende og avancerede internet baserede applikationer.

· EL-PROFFEN - Norges største elektriker kæde med 180 medlemmer over hele landet.


Videx – Ny VORTEX hybridlås
Udløser alarmen før adgangen er brudt

Nu introducerer Videx et nyt låsesystem, der udløser alarmen, før adgangen til en ejendom er brudt. VORTEX VX2400LP har tryksensorer, som gør det muligt at sende denne Early Warning – og dermed skabe en unik sikkerhedsfordel.

Teknologien er en markant forbedring af elektromagneter i låse, da man med udviklingen af VORTEX har formået at reducere magnetens størrelse betydeligt – og stadig bevare dens kraft på mere end 15000N. Som en ekstra fordel er strømforbruget reduceret med 20 % i forhold til konkurrerende produkter.

VORTEX VX2400LP låsen indeholder en meget lille, universel magnet med en konisk åbning, der er forsynet med en hvirvel af magnetiske og mekaniske modstykker. Disse modstykker tilbageholder en ekstra stærk legeringsstift, hvis låsen forsøges åbnet uden aktivering.

Se mere på www.videx.dk