Herkules Sikring – Låsesystem til lastbiler

En låst lastbil er ikke det samme som en indbrudssikker lastbil. Ofte skal der ikke ret meget til at bryde ind i lastrummet, og selvom at bilen måske ikke er fuld, så står der måske en palleløfter eller andet, som ikke blot er dyr men også svær at undvære.

Med en tyverisikring til lastbil fra Herkules Sikring sparer du ikke blot på de direkte omkostninger så som selvrisiko og genanskaffelser. Også driftstab, udsat arbejde og administrative opgaver spares ved en effektiv tyverisikring. -Det er trods alt bedre at holde tyven helt ude af bilen så arbejdet kan fortsætte uden hindringer.

Det gennemtænkte låsesystem er en indvendig indbrudssikring, der holder lastrummet sikkert låst. Som vores indbrudssikring til varebiler er låsesystemet automatisk og brugervenligt. Hvor systemet er fuldt automatisk i varebilerne, er der i lastbilerne mulighed for at tilpasse som kunden ønsker det. Låsesystemet kan fx låse når strømmen til læssebagsmæk slukkes. Det kan også ske med en timer eller en nøgle, hvis det ønskes. 

Oplåsning sker ALTID først, når bilen har tænding på. Dvs. at det ikke er muligt at bryde ind i førerhuset og låse lastrummet op. Man er simpelthen nødt til at sætte nøglen i tændingen før tyverisikringen kan låses op. Et låsesystem er en god idé til både firmabilen og fiberbilen. Vil du vide hvorfor så læs her. God til håndværkere og andre i varebiler. Især hvis du kører rundt med større værdier eller specialfremstillede instrumenter/ værktøj

LÆS også: HERKULES Sikring – Gennemtænkt tyverisikring
HERKULES Sikring's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *